Τουρκικό λιμάνι ανοίγει για κυπριακά πλοία - Η πρόταση Χριστοδουλίδη και το παρασκήνιο - Πληροφορίες «Τ»
Πρόταση του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας το άνοιγμα τουρκικού λιμανιού για Κυπριακά πλοία σύμφωνα με πληροφορίες του «Τ».
Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, το βράδυ της Κυριακής στις 22:10 μέλη του αστυνομικού σταθμού Πόλης Χρυσοχούς μετέβησαν σε κοινότητα της επαρχίας για σύλληψη 38χρονου καταζητούμενου, αναφορικά με υπόθεση επίθεσης εναντίον ενός προσώπου και πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης.
Ο 38χρονος στη θέα των αστυνομικών φέρεται να εισήλθε στο όχημα του και οδηγώντας επικίνδυνα και αλόγιστα συγκρούστηκε στο μπροστινό μέρος του οχήματος τους, προκαλώντας κάποιες ζημιές και ακολούθως να διέφυγε.
Η Αστυνομία Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις για τον εντοπισμό του.
Πηγή: ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις