Friends: «Κλαίει» το Twitter μετά την αφαίρεση της σειράς από το ελληνικό Netflix

Friends: «Κλαίει» το Twitter μετά την αφαίρεση της σειράς από το ελληνικό Netflix

Το Netflix έχει ανακοινώσει εδώ και καιρό, ότι η τηλεοπτική σειρά Friends (Τα Φιλαράκια) θα αποχωρούσε από την ελληνική πλατφόρμα στις 30 Μαΐου, η απόφαση όμως δεν άρεσε και τόσο στους Έλληνες συνδρομητές.

Aυτή τη στιγμή, τα «Φιλαράκια» παραμένουν διαθέσιμα σε 19 χώρες που υπάρχει το Netflix, μεταξύ των οποίων η Αυστραλία, η Γαλλία, η Ουκρανία και η Γερμανία, όμως σύντομα θα αφαιρεθούν κι από αυτές.

Όπως είναι γνωστό, η σειρά ανήκει στο HBO Max που έχει και τα αποκλειστικά δικαιώματα. Απο κει και πέρα, γνωρίζουμε ότι το κανάλι Star προβάλλει τα «Φιλαράκια» κάθε Σαββατοκύριακο, από την 1η Οκτωβρίου του 1995.

Αρκετοί χρήστες δεν γνώριζαν καν ότι η κωμική σειρά θα αφαιρεθεί από το Netflix κι έπαθαν... σοκ όταν διαπίστωσαν ότι δεν θα συνεχίσουν την αγαπημένη τους συνήθεια.

Έτσι λοιπόν, στο Twitter δόθηκε ακόμη μία φορά, το καθιερωμένο πάρτι στα σχόλια.

Ακολουθούν μερικά από αυτά:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής στη Νέα Υόρκη: Επίσημη ανακοίνωση για «ακόμη μία άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό»

Πενταμερής στη Νέα Υόρκη: Επίσημη ανακοίνωση για «ακόμη μία άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό»

Την άτυπη πενταμερή συνάντηση για το Κυπριακό η οποία θα λάβει χώρα στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη, στις 16 και 17 Ιουλίου, ανακοίνωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της τακτικής ενημέρωσης Τύπου, σημειώνοντας παράλληλα ότι θα προσφέρει την ευκαιρία να συνεχιστεί ο διάλογος και να ανταλλαγούν απόψεις σχετικά με την πρόοδο που έχει σημειωθεί από τον Μάρτιο.