ΕΛΛΑΔΑ: Αστυνομικός έπεσε από μπαλκόνι και σκοτώθηκε

ΕΛΛΑΔΑ:  Αστυνομικός έπεσε από μπαλκόνι και σκοτώθηκε

Οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για ατύχημα - Ο 41χρονος υπηρετούσε στη ΓΑΔΑ


Σε τραγωδία εξελίχθηκε μία επίσκεψη σε φιλικό σπίτι για έναν 41χρονο αστυνομικό ο οποίος έπεσε από το μπαλκόνι πολυκατοικίας με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πρόκειται για έναν 41χρονο αστυφύλακα ο οποίος υπηρετούσε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και είχε πάει σε φιλικό σπίτι στο Αιγάλεω. Για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους ο 41χρονος έπεσε από το μπαλκόνι του διαμερίσματος με αποτέλεσμα να σκοτωθεί.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ατύχημα.

Πηγη: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

Όταν την περασμένη εβδομάδα, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ, Δημήτρης Δημητρίου, προέβαινε στη δήλωση ότι θα ήταν καλό ο Νίκος Αναστασιάδης να διευκολύνει το κόμμα και να απέχει από τα συλλογικά όργανα, ερωτηθείς κατά τη διάρκεια του podcast Legal Matters και κληθείς να σχολιάσει την τοποθέτηση του Χρίστου Πουργουρίδη, ελάχιστοι αντιλήφθηκαν ότι εκείνη τη στιγμή άνοιγε μια συζήτηση την οποία η Πινδάρου προσπαθούσε εδώ και μήνες να κρατήσει πίσω από κλειστές πόρτες.

BEST OF TOTHEMAONLINE