Απόπειρα φόνου στα Πυργά: Ο πατέρας πυροβόλησε με κυνηγετικό - Ενεπλάκη ο 2ος γιος για να τον αφοπλίσει - Δείτε βίντεο

Απόπειρα φόνου στα Πυργά: Ο πατέρας πυροβόλησε με κυνηγετικό - Ενεπλάκη ο 2ος γιος για να τον αφοπλίσει - Δείτε βίντεο

Απόπειρα φόνου διερευνά η Αστυνομία για το επεισόδιο με πατέρα και γιο στα Πυργά της Επαρχίας Λάρνακας.

Σε δηλώσεις του ο ανώτερος υπαστυνόμος Χάρης Χατζηγιασεμή, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας, ανέφερε ότι «γύρω στις 19.15 απόψε, έγινε απόπειρα φόνου στο χωριό Πυργά της επαρχίας Λάρνακας. Συγκεκριμένα άνδρας ηλικίας 69 ετών, μετά από οικογενειακή αντιπαράθεση που είχε με τον 45χρονο γιο του τον πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στον ώμο».

Πρόσθεσε ότι «ο 45χρονος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου εισήχθη στο χειρουργείο με την κατάσταση της υγείας του να κρίνεται εκτός κινδύνου. Ο 69χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας μετά από τραυματισμό του στο κεφάλι στην προσπάθεια του δεύτερου γιου του να τον αφοπλίσει».

Σύμφωνα με τον κ. Χατζηγιασεμή «ο 69χρονος εγκατέλειψε τη σκηνή και μετέβη στον Αστυνομικό Σταθμό Κοφίνου όπου και παραδόθηκε αφού πρώτα ανέφερε τα γεγονότα όπως αυτά εκτυλίχθηκαν».

Δείτε το βίντεο:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χρίστος Κληρίδης στο «T»:  «Η ΔΗΜΑΛ δεν είναι διάττων αστέρας» - «Επικρατεί μετριότητα σε όλους τους τομείς της διακυβέρνησης του τόπου»

Χρίστος Κληρίδης στο «T»: «Η ΔΗΜΑΛ δεν είναι διάττων αστέρας» - «Επικρατεί μετριότητα σε όλους τους τομείς της διακυβέρνησης του τόπου»

Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αλλαγής (ΔΗΜΑΛ), Χρίστος Κληρίδης, σε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης στο Themaonline, καταθέτει μια ιδιαίτερα αιχμηρή και πολυεπίπεδη παρέμβαση για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στην Κύπρο. Με βασικό άξονα τη διαπίστωση περί «γενικευμένης μετριότητας» στη διακυβέρνηση, ασκεί έντονη κριτική σε κρίσιμους τομείς, όπως η δικαιοσύνη, η άμυνα, η ενεργειακή πολιτική και η διαχείριση της ακρίβειας, επισημαίνοντας ότι το κόστος των λαθών μετακυλίεται στον πολίτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE