Στο νοσοκομείο με τραύματα πατέρας και γιος μετά το επεισόδιο στα Πυργά - Δείτε φωτογραφίες από τη σκηνή

Στο νοσοκομείο με τραύματα πατέρας και γιος μετά το επεισόδιο στα Πυργά - Δείτε φωτογραφίες από τη σκηνή

Στο νοσοκομείο με τραύματα πατέρας και γιος μετά το επεισόδιο στα Πυργά, στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται να προηγήθηκε και ακολούθησε και στη πορεία, καβγάς μεταξύ του 69χρονου πατέρα και 45χρονου γιου οι οποίοι έχουν κάποιες διαφορές.

Ο πατέρας μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας με ασθενοφόρο της Κοφίνου, ενώ ο πατέρας στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Ο πατέρας τέθηκε υπό κράτηση και αύριο θα οδηγηθεί στο δικαστήριο για έκδοση διατάγματος κράτησης του.

Δείτε φωτογραφίες από τη σκηνή:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ενημερώνει το Εθνικό Συμβούλιο για το Κυπριακό ο ΠτΔ - Παρών αυτή τη φορά ο Φειδίας

Ενημερώνει το Εθνικό Συμβούλιο για το Κυπριακό ο ΠτΔ - Παρών αυτή τη φορά ο Φειδίας

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 10.40 το πρωί η συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος αναμένεται να ενημερώσει τα μέλη του για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό μετά και τις επισκέψεις που πραγματοποίησαν την περασμένη βδομάδα στην Κύπρο ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, και ο Ειδικός Εκπρόσωπος της ΕΕ για το Κυπριακό, Ραφαέλε Φίτο.

BEST OF TOTHEMAONLINE