ΕΛΛΑΔΑ

Δείτε τα ΒΙΝΤΕΟ: Κύπριος στην Αθήνα «τρολάρει» τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ στα ΑΤΜ

Δείτε τα ΒΙΝΤΕΟ: Κύπριος στην Αθήνα «τρολάρει» τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ στα ΑΤΜ

Ο ίδιος μπορεί στο βίντεο να εμφανίζεται να το διασκεδάζει, η πραγματικότητα όμως είναι διαφορετική...

«Γκάλοπ» στα μηχανήματα αυτόματης ανάληψης μετρητών των τραπεζών πραγματοποίησε το πρωί ένας οδηγός, αναζητώντας ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο άνδρας, ο οποίος είναι Κυπριακής καταγωγής, ωστόσο μένει και εργάζεται στην Ελλάδα, πήρε το αυτοκίνητό του και γυρίζοντας στους δρόμους της Αθήνας, κάθε φορά που πλησίαζε τράπεζα, ρωτούσε φωναχτά «ψήφισε κανείς ΣΥΡΙΖΑ;».

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Έκπληκτοι τον κοιτούσαν εκατοντάδες πολίτες που βρίσκονταν στις ουρές των ΑΤΜ, παγωμένοι από τις καταιγιστικές εξελίξεις. Άλλοι του φώναζαν «να αγιάσει το στόμα σου», άλλοι έβριζαν, ενώ κάποιοι δεν ασχολήθηκαν μαζί του, αφού το μόνο που τους ένοιαζε είναι πώς θα προλάβουν να πάρουν τα χρήματά τους από το ΑΤΜ πριν αυτό στερέψει.

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Ο ίδιος μπορεί στο βίντεο να εμφανίζεται να το διασκεδάζει, η πραγματικότητα όμως είναι διαφορετική.

«Είναι κρίμα που ο Έλληνας δεν παραδειγματίστηκε από την πραγματικότητα της Κύπρου και θέλησε να τη βιώσει και ο ίδιος για να το καταλάβει. Αυτές τις εικόνες τις έχω ξαναδεί στην Κύπρο και έχω υποστεί και ο ίδιος τις συνέπειες. Καιρό τώρα μιλώντας με φίλους μου τους έλεγα, ότι απεύχομαι να ζήσει και η Ελλάδα τέτοιες στιγμές. Η σημερινή μου κίνηση ήταν μία τελευταία προσπάθεια έστω και στο “και πέντε” να ξυπνήσει ο λαός - τουλάχιστον όσοι με άκουσαν στα ΑΤΜ – και να διορθώσει το λάθος του ή ό,τι μπορεί να περισωθεί στο ερχόμενο δημοψήφισμα», δηλώνει ο Κύπριος οδηγός στο protothema.gr.

Πηγή:Protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top