LIFESTYLE

Περιστέρη-Κκολός: Αποκαλύπτουν συγκλονιστικά πράγματα! «Εγώ σαν Χάρης είμαι των ανατροπών»

Περιστέρη-Κκολός: Αποκαλύπτουν συγκλονιστικά πράγματα! «Εγώ σαν Χάρης είμαι των ανατροπών»

Η Πατρίτσια Μιλλίκ Περιστέρη και ο Χάρης Κκολός αποκάλυψαν μερικές από τις εξελίξεις της σειράς «Ρουα Ματ» τη νέα σεζόν.

Το «Ρουά Ματ» ξεκίνησε με χαμηλά νούμερα τηλεθέασης τα οποία ανέβηκαν τόσο πολύ στην πορεία που η σειρά πάει και για δεύτερη σεζόν. Το περιμένατε αυτό;

Πατρίτσια Μιλλίκ Περιστέρη: «Είχαμε εξαρχής καλό προαίσθημα. Δεν δίνω όμως ιδιαίτερη σημασία στα νούμερα. Ακούω βέβαια πώς πάει η σειρά. Στην αρχή ήξερα πως δεν πάμε τόσο καλά. Ωστόσο ήξερα πως έπρεπε να κάνουμε υπομονή γιατί είμαστε ακόμη στην αρχή».

Χάρης Κκολός: «Από την αρχή πίστευα σε αυτήν τη σειρά. Ξεκίνησε δυνατά αλλά άργησε ο κόσμος να την αγκαλιάσει. Με το ανατρεπτικό σενάριο της Βάνας Δημητρίου η σειρά πήρε γρήγορα τα πάνω της και εγώ πίστευα από την αρχή πως θα πάει για δεύτερη χρονιά. Ο επόμενος κύκλος θα πάει ακόμη καλύτερα».

Έρχομαι λίγο στις εξελίξεις. Τελικά Μάξιμος και Ρουμπίνη θα καταφέρουν να είναι μαζί;

Πατρίτσια Μιλλίκ Περιστέρη: «Ναι, βέβαια! Δεν θα δούμε κάποια συγκλονιστική μεταβολή τουλάχιστον για φέτος. Η Ρουμπίνη και ο Μάξιμος συνεχίζουν να κρύβουν τη σχέση τους. Ο κόσμος το 'χει τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι. Κάπως έτσι. Δεν ανακοινώνουν κάτι στην οικογένειά τους, ούτε βέβαια ο Μάξιμος στην Ιωάννα. Είναι λεπτές οι ισορροπίες».

Χάρης Κκολός: «Είναι ήδη μαζί έχοντας περάσει από χίλια κύματα. Προφανώς και στη συνέχεια θα είναι μαζί, απομένει βέβαια να δούμε πώς θα εξελιχθεί η σχέση τους καθώς όπως έχουμε δει μέχρι τώρα είχε πολλά σκαμπανεβάσματα».

Ποιες θα είναι οι ιστορίες που θα σηματοδοτήσουν τον δεύτερο κύκλο της σειράς;

Πατρίτσια Μιλλίκ Περιστέρη: «Δεν έχουμε ακόμη τα νέα κείμενα στα χέρια μας. Σίγουρα όμως ο δεύτερος κύκλος θα ξεκινήσει με αγωνία. Στο φετινό φινάλε θα δούμε τον Ανδρέα να πιάνει στα πράσα τη Μαρία και τον Φίλιππο όταν η πρώτη θα βγαίνει έξω από το σπίτι του δεύτερου. Εκείνη την ώρα βρίσκονται εκεί και η Ρουμπίνη με τον Μάξιμο».

 Χάρης Κκολός: «Σίγουρα θα υπάρξουν εξελίξεις στο τρίγωνο Φίλιππου Ανδρέα Μάξιμου και επίσης ο θάνατος της Βίκυς θα στιγματίσει την Ιωάννα. Το φετινό φινάλε είναι συναρπαστικό με τις ανατροπές να διαδέχονται η μία την άλλη. Το φετινό φινάλε είναι συναρπαστικό με τις ανατροπές να διαδέχονται η μία την άλλη».

 Τι κατάληξη θέλετε να έχει η βασική ερωτική ιστορία του Ρουά Ματ; Πατρίτσια Μιλλίκ Περιστέρη: «Να καταλήξουν μαζί. Σε μας τα κορίτσια αρέσουν τα happy end. Δεν νομίζω όμως να είναι τόσο εύκολα τα πράγματα. Θεωρώ πως σίγουρα θα υπάρξουν ανατροπές».

 Χάρης Κκολός: «Από την αρχή που ξεκίνησαν να γράφονται βιβλία, σενάρια κ.λπ. πιστεύω πως όλα βασίζονται στην ιστορία του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας. Πιστεύω πως στο Ρουά n κατάληξη της ιστορίας Θα έχει ευτυχισμένο τέλος. Βέβαια δραματουργικά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η ανατροπή ελκύει το ενδιαφέρον του κόσμου. Εγώ σαν Χάρης είμαι των ανατροπών».

Πηγή: Έθνος

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top