Παριστάνουν τους γιατρούς για να σας κλέψουν χρήματα - Συνεχίζονται τα τηλεφωνήματα από επιτήδειους

Παριστάνουν τους γιατρούς για να σας κλέψουν χρήματα - Συνεχίζονται τα τηλεφωνήματα από επιτήδειους

Συνεχίζονται οι καταγγελίες στην Αστυνομία από πολίτες, οι οποίοι δέχονται τηλεφωνήματα από επιτήδειους που παριστάνουν τους γιατρούς.

Οι δράστες τους ζητούν να καταβάλουν μεγάλα χρηματικά ποσά γιατί δήθεν κάποιο συγγενικό τους πρόσωπο έχει τραυματιστεί και χρειάζεται χειρουργική επέμβαση.
 
Πολλές φορές καλούν με απόκρυψη κλήσης και ζητούν από τους πολίτες να μην διακόψουν την τηλεφωνική κλήση, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να επικοινωνήσουν με το συγγενικό τους πρόσωπο ή την Αστυνομία.
 
Συστήνουμε ιδιαίτερη προσοχή και καλούμε τους πολίτες εάν δεχθούν τέτοια τηλεφωνήματα, να ενημερώσουν άμεσα την Αστυνομία, επικοινωνώντας με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στη Διάσκεψη των ΗΕ για τους Ωκεανούς ο ΠτΔ - Θα μιλήσει στην ειδική εκδήλωση

Στη Διάσκεψη των ΗΕ για τους Ωκεανούς ο ΠτΔ - Θα μιλήσει στην ειδική εκδήλωση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης συμμετέχει σήμερα στις εργασίες της 3ης Διάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για τους Ωκεανούς που πραγματοποιούνται στη Νίκαια, της Γαλλίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE