Βουλευτικές 2026: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία για τις υποψηφιότητες στον ΔΗΣΥ - « Η δύναμη και η Παράταξη που φέρνει λύσεις»
Σε δηλώσεις προέβη ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Ευθύμιος Δίπλαρος για υποβολή υποψηφιοτήτων στο ψηφοδέλτιο ΔΗΣΥ.
Φαίνεται πως δεν ικανοποίησε του διαμαρτυρόμενους η ανακοίνωση της Κυβέρνησης για οικονομική στήριξη και νέα εκδήλωση διαμαρτυρίας εκδηλώθηκε από τους αιγοπροβατοτρόφους.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οργή κτηνοτρόφων έξω από το Προεδρικό - «Το επάγγελμα μου δεν το αλλάζω» - Δείτε βίντεο
Σύμφωνα με τη νεότερη ενημέρωση, οι αιγοπροβατοτρόφοι βρίσκονται έξω από το Υπουργείο Γεωργίας.
Η Αστυνομία βρίσκεται επί ποδόν για να αποφευχθούν οποιαδήποτε επεισόδια.
Υπενθυμίζεται ότι νωρίτετα οι αιγοπροβατοτρόφοι μετέβησαν έξω από το Προεδρικό με πομπή οχημάτων και φορτηγών, ζητώντας να ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους.
Με την αύξηση των τιμών των σιτηρών οι κτηνοτρόφοι ανέφεραν ότι είναι σε απόγνωση και σύντομα ενδέχεται να μην μπορούν να ταΐσουν τα ζώα τους.
Η κατάσταση μύριζε μπαρούτι από την αρχή, με τους αιγοπροβατοτρόφους να προσπαθούν μέχρι και να εισέλθουν στο Προεδρικό.
Σε εκείνο το σημείο, επικράτησαν απίστευτες εικόνες με τους αιγοπροβατοτρόφους να χύνουν γάλα στον δρόμο και να φωνάζουν έξαλλοι.
Έπειτα μπλόκαραν την είσοδο του Προεδρικού και έβαλαν φωτιά σε μπάλες σανού, ωστόσο υπήρξε άμεση παρέμβαση για να κατευνάσουν τα πνεύματα.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις