Διαφοροποίηση ωραρίου λειτουργίας Εμβολιαστικών Κέντρων για κορωνοϊό

Διαφοροποίηση ωραρίου λειτουργίας Εμβολιαστικών Κέντρων για κορωνοϊό

Το ωράριο λειτουργίας των Εμβολιαστικών Κέντρων κατά της νόσου COVID-19 μεταβάλλεται από σήμερα Τετάρτη 18 Μαϊου 2022, αναφέρει το Υπουργείο Υγείας σε ανακοίνωση του.

Συγκεκριμένα, τα εμβολιαστικά κέντρα walk-in σε όλες τις επαρχίες θα λειτουργούν από τις 8:00πμ μέχρι τις 3:00μμ για τις ημέρες Δευτέρα μέχρι Παρασκευή ενώ κάθε Σάββατο τα Εμβολιαστικά Κέντρα walk-in σε όλες τις επαρχίες, θα λειτουργούν από τις 8:00πμ – 1:00μμ.

Υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες μπορούν να λάβουν το εμβόλιο της επιλογής τους από τα εμβολιαστικά κέντρα ελεύθερης προσέλευσης walk-in ή μέσω διευθέτησης ραντεβού από την Ηλεκτρονική Πύλη Εμβολιασμού.

Σημειώνεται ότι η χορήγηση εμβολίου δύναται να διενεργηθεί 14 ημέρες μετά τη νόσηση, νοουμένου ότι δεν παρουσιάζονται ενεργά συμπτώματα κατά της νόσου COVID-19.

Τα Εμβολιαστικά κέντρα, είναι στην Λευκωσία, η Κρατική Έκθεση, στην Λάρνακα, το Παλαιό Νοσοκομείο Λάρνακας, στην Λεμεσό, το Κέντρο Υγείας Λινόπετρας, στην Πάφο, το Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, στην Αμμόχωστο, το Κέντρο Υγείας Αμμοχώστου, στην Κυπερούντα, το Εμβολιαστικό κέντρο (πρώην ΣΠΕ) και στην Πόλη Χρυσοχούς, το Νοσοκομείο Πόλης Χρυσοχούς (κάθε Τρίτη 09:30π.μ με 02:00μ.μ).

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αντιδράσεις εντός του ΔΗΚΟ για ενδεχόμενη συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Αντιδράσεις εντός του ΔΗΚΟ για ενδεχόμενη συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Στο κενό πέφτει η πρόταση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΔΗΚΟ Πανίκου Λεωνίδου για συνεργασία των κομμάτων του κεντρώου χώρου, στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές. Ως γνωστόν, η συγκεκριμένη πρόταση έχει απορριφθεί από τη ΔΗΠΑ, ενώ η ΕΔΕΚ δηλώνει ότι δεν έχει ενώπιον της, οποιαδήποτε επίσημη πρόταση. Πάντως, και τα δύο κόμματα, θα κατέλθουν αυτόνομα στις βουλευτικές εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE