Αντιδρά για την ομιλία Μητσοτάκη ο Τατάρ - «Δεν βλέπουν τις πραγματικότητες στην Κύπρο»

Αντιδρά για την ομιλία Μητσοτάκη ο Τατάρ - «Δεν βλέπουν τις πραγματικότητες στην Κύπρο»

Αυτοί που χειροκρότησαν τον Έλληνα Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη δεν βλέπουν τις πραγματικότητες στην Κύπρο, υποστήριξε ο Τ/Κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ σχολιάζοντας την ομιλία του Έλληνα Πρωθυπουργού στο Κογκρέσο.

Σε δηλώσεις του στην τουρκική κρατική τηλεόραση, ο κ. Τατάρ είπε συγκεκριμένα ότι «αυτοί που βλέπουν τις πραγματικότητες στην Κύπρο λένε ότι πρέπει να υπάρξει λύση δύο ξεχωριστών λαών, ωστόσο αυτοί που χειροκρότησαν τον Έλληνα Πρωθυπουργό στις ΗΠΑ δεν βλέπουν αυτές τις πραγματικότητες».

Ο Τ/Κ ηγέτης υποστήριξε ότι η αποχώρηση της Τουρκίας από την Κύπρο σημαίνει και πάλι περιβάλλον συγκρούσεων στην Κύπρο. Ο κ. Τατάρ είπε ότι μια μέρα ολόκληρος ο κόσμος θα δει τις πραγματικότητες, γι αυτό και δεν έχει αξία τί είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στο μεταξύ, μόνο η Χουριέτ έχει στο πρωτοσέλιδό της τη συνάντηση Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Αμερικανό Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν υπό τον τίτλο «Μπαϊντενόπουλος ή Μπαϊντενάκης;», σχολιάζοντας ότι υπήρξε κωμικός διάλογος στον Λευκό Οίκο. Όλες οι άλλες εφημερίδες έχουν εκτεταμένα δημοσιεύματα για τις επαφές του Έλληνα Πρωθυπουργού στις ΗΠΑ στις εσωτερικές τους σελίδες.

Σύμφωνα με τουρκικό Τύπο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την ομιλία του στο Κογκρέσο έβαλε στο στόχαστρο την Τουρκία. Τα δημοσιεύματα χαρακτηρίζουν ως σκανδαλώδεις τις αναφορές του για Κύπρο και ψέματα τα όσα είπε για τον εναέριο χώρο.

Η φιλοκυβερνητική Γενί Σαφάκ έχει τίτλο «Κλακαδόροι Μητσοτάκη: Τα μέλη του αμερικανικού Κογκρέσου χειροκρότησαν όρθια τα σκανδαλώδη λόγια για την ‘Κύπρο’». Γράφει επίσης ότι ο Μπάιντεν έκανε δώρο F35 στον Μητσοτάκη.

Η επίσης φιλοκυβερνητική Ακσάμ έχει τίτλο «Σκανδαλώδης δήλωση Μητσοτάκη για Κύπρο... Ψέματα για τον εναέριο χώρο!»

Η αντιπολιτευόμενη Τζουμχουριέτ μεταφέρει δήλωση του πρώην Πρέσβη της Τουρκίας Φαρούκ Λόλογλου ο οποίος επικρίνει την Τουρκία ότι συμβιβάζεται με F16 την ώρα που η Ελλάδα φιλοδοξεί F35.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

Στη λειτουργία του Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων εντός της ερχόμενης εβδομάδας στοχεύει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπως αναφέρθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, κατά την ξενάγησή του στις εγκαταστάσεις του ΕΣΚΥΠΥ, στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής, στη Λακατάμια την Τρίτη, μετά την τέλεση των εγκαινίων του.

BEST OF TOTHEMAONLINE