Άνοιξε πυρ ο ΔΗΣΥ κατά Χριστοδουλίδη - «Παρουσιάστηκε με κλεμμένο κείμενο και κλεμμένες ιδέες»

Άνοιξε πυρ ο ΔΗΣΥ κατά Χριστοδουλίδη - «Παρουσιάστηκε με κλεμμένο κείμενο και κλεμμένες ιδέες»

Πυρά εναντίον Νίκου Χριστοδουλίδη εξαπέλυσε ο ΔΗΣΥ μέσω του βουλευτή και Αντιπροέδρου του κόμματος Ευθύμιου Δίπλαρου, με αφορμή το περιστατικό λογοκλοπής που διαπιστώθηκε στην εξαγγελία της υποψηφιότητάς του.

Ακολουθεί αυτούσια η δήλωση

Ο κ. Χριστοδουλίδης δήλωσε πως εδώ και ένα χρόνο οργώνει την Κύπρο και κάνει διάλογο προκειμένου να διαμορφώσει το όραμά του.

Και όμως στην πρώτη του εμφάνιση, παρουσιάστηκε με κλεμμένο κείμενο και κλεμμένες ιδέες.

Εκφράστηκε με εκτεταμένη λογοκλοπή από την εξαγγελία Κασουλίδη το 2008.

Πράξη που εγείρει ένα ζήτημα βαθιά πολιτικό, ηθικό και δεοντολογικό και που πρέπει ο ίδιος να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

«Η Κύπρος είναι αποφασισμένη να διασφαλίσει ότι η καινοτομία θα αποφέρει απτά οφέλη για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις», δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε γραπτή δήλωση με αφορμή εκδήλωσης στο Προεδρικό Μέγαρο, κατά την οποία παρουσιάστηκε η λειτουργία προγραμμάτων της Plug and Play Cyprus για νεοφυείς επιχειρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE