Άνοιξε πυρ ο ΔΗΣΥ κατά Χριστοδουλίδη - «Παρουσιάστηκε με κλεμμένο κείμενο και κλεμμένες ιδέες»

Άνοιξε πυρ ο ΔΗΣΥ κατά Χριστοδουλίδη - «Παρουσιάστηκε με κλεμμένο κείμενο και κλεμμένες ιδέες»

Πυρά εναντίον Νίκου Χριστοδουλίδη εξαπέλυσε ο ΔΗΣΥ μέσω του βουλευτή και Αντιπροέδρου του κόμματος Ευθύμιου Δίπλαρου, με αφορμή το περιστατικό λογοκλοπής που διαπιστώθηκε στην εξαγγελία της υποψηφιότητάς του.

Ακολουθεί αυτούσια η δήλωση

Ο κ. Χριστοδουλίδης δήλωσε πως εδώ και ένα χρόνο οργώνει την Κύπρο και κάνει διάλογο προκειμένου να διαμορφώσει το όραμά του.

Και όμως στην πρώτη του εμφάνιση, παρουσιάστηκε με κλεμμένο κείμενο και κλεμμένες ιδέες.

Εκφράστηκε με εκτεταμένη λογοκλοπή από την εξαγγελία Κασουλίδη το 2008.

Πράξη που εγείρει ένα ζήτημα βαθιά πολιτικό, ηθικό και δεοντολογικό και που πρέπει ο ίδιος να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Το μεγάλο παζλ άρχισε να στήνεται - Σε τροχιά σύγκρουσης το πολιτικό σκηνικό

Προεδρικές 2028: Το μεγάλο παζλ άρχισε να στήνεται - Σε τροχιά σύγκρουσης το πολιτικό σκηνικό

Ανεβαίνει το πολιτικό θερμόμετρο ενόψει προεδρικών εκλογών και οι πρώτες κινήσεις, έχουν ήδη αρχίσει. Πρόσωπα και κόμματα μετρούν δυνάμεις, αφήνουν ανοιχτά ενδεχόμενα, αναζητούν συμμάχους και προετοιμάζονται για μια αναμέτρηση που, όπως όλα δείχνουν, δεν θα είναι απλή υπόθεση.

BEST OF TOTHEMAONLINE