«Υπουργός οικονομικών»: Σημαντικό το πρωτόκολλο που υπέγραψε το ψευδοκράτος με την Τουρκία

 «Υπουργός οικονομικών»: Σημαντικό το πρωτόκολλο που υπέγραψε το ψευδοκράτος με την Τουρκία

Ο Σουνάτ Ατούν, ο οποίος διορίστηκε «υπουργός οικονομικών» στην νέα «κυβέρνηση» του Ουνάλ Ουστέλ στα κατεχόμενα, σε δηλώσεις του είπε ότι «θα εργαστούν με στόχο την αύξηση της παραγωγής, την οικονομική ανάπτυξη, την απασχόληση και την ευημερία».

«Ήμουν πάντα περήφανος που είμαι μέλος του τουρκοκυπριακού λαού. Πιστεύω ειλικρινά ότι το κράτος μας θα ανέβει και ότι ο λαός μας θα φτάσει σίγουρα στο επίπεδο ανάπτυξης που του αξίζει. Ο υψηλός πληθωρισμός και η άνοδος του συναλλάγματος επηρέασαν αρνητικά όλους τους κλάδους και τους ανθρώπους μας», ανέφερε, όπως μεταδίδει το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών.

«Σε μια τέτοια διαδικασία, η συμφωνία χρηματοοικονομικής και οικονομικής συνεργασίας που υπογράψαμε με την μητέρα πατρίδα Τουρκία είναι πολύτιμη για εμάς. Η μητέρα πατρίδα θα προσφέρει σημαντικούς πόρους στην ΤΔΒΚ την επόμενη περίοδο. Υπό το φως των εξελίξεων, θα αναλάβουμε νέες πρωτοβουλίες για την περαιτέρω αύξηση αυτών των πόρων», δήλωσε.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραιτείται από την Προεδρία της ΕΔΕΚ ο Μαρίνος Σιζόπουλος

Παραιτείται από την Προεδρία της ΕΔΕΚ ο Μαρίνος Σιζόπουλος

Μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια στο τιμόνι του Κινήματος Σοσιαλδημοκρατών-ΕΔΕΚ, ο Μαρίνος Σιζόπουλος ανακοίνωσε στους στενούς του συνεργάτες την αποχώρησή του από τη θέση του Προέδρου.