Σε σοβαρή κατάσταση 10χρονο κοριτσάκι μετά απο τροχαίο στην Πάφο - Στο νοσοκομείο ακόμα 2 άτομα

Σε σοβαρή κατάσταση 10χρονο κοριτσάκι μετά απο τροχαίο στην Πάφο - Στο νοσοκομείο ακόμα 2 άτομα

Γύρω στις 21:00 το βράδυ της Τρίτης, τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε  στη λεωφόρο Έμπας με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τριών προσώπων, εκ των οποίων το ένα κοριτσάκι δέκα ετών.

Κάτω απο συνθήκες που διερευνώνται απο την Αστυνομία, δυο οχήματα συγκρούστηκαν μετωπικά , στη λεωφόρο Έμπας. Στο ένα αυτοκίνητο υπήρχε ένα άτομο ενώ στο δεύτερο ο οδηγός μαζί με την 10χρονη κορη του.

Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο για να μεταφέρει τους τραυματίες στο νοσοκομείο Πάφου. Οι δύο οδηγοί, ο 33χρονος και 26χρονος, κρατήθηκαν για προληπτικούς λόγους στο Νοσοκομείο Πάφου.

Ενω το κοριτσακι διακομίσθηκε στο Μακάρειο Νοσοκομείο στη Λευκωσία.

 

Το δεκάχρονο κοριτσάκι  υπέστη κάταγμα λεκάνης και θλάση πνεύμονα ενώ λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Οι δυο οδηγοί τραυματίστηκαν ελαφρά και κρατήθηκαν για νοσηλεία.

Στο Μακάρειο Νοσοκομείο στη Λευκωσία διακομίσθηκε κοριτσάκι μετά από τραυματισμό του σε τροχαίο.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

Συνεχίζονται σήμερα στις Βρυξέλλες οι εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, κατά τις οποίες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχτηκε συγχαρητήρια από επικεφαλής ευρωπαϊκών θεσμών και ομολόγων του για την πρόοδο που επιτεύχθηκε τους τελευταίους έξι μήνες σε διάφορα θέματα, θα παρουσιάσει τη σημαντική πρόοδο που έχει επιτευχθεί επί Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ σε σχέση με το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο. 

BEST OF TOTHEMAONLINE