Οδηγούσε μεθυσμένος - Τον σταμάτησαν για έλεγχο και βρήκαν υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ

Οδηγούσε μεθυσμένος - Τον σταμάτησαν για έλεγχο και βρήκαν υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ

Στο πλαίσιο τροχονομικών έλεγχων, μέλη της Τροχαίας Αμμοχώστου ανέκοψαν για έλεγχο γύρω στις 3.10 τα ξημερώματα σήμερα, αυτοκίνητο που οδηγείτο στο δρόμο Αγίας Νάπας – Παραλιμνίου.

Στον οδηγό του οχήματος, ο οποίος όπως διαπιστώθηκε ήταν 31χρονος κάτοικος της επαρχίας Αμμοχώστου, διενεργήθηκε προκαταρτικός έλεγχος αλκοόλης με ένδειξη 168μg αντί 22μg που είναι το ανώτατο από το Νόμο όριο.

Ακολούθησε τελικός έλεγχος αλκοόλης με ένδειξη 113μg αντί 22μg, ενώ από περαιτέρω έλεγχο διαπιστώθηκε ότι ο 31χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο χωρίς πιστοποιητικό ασφάλειας και χωρίς άδεια κυκλοφορίας.

Ο 31χρονος συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα και στη συνέχεια αφού πληροφορήθηκε ότι θα διωχθεί ποινικά, αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Η Τροχαία Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Χάσαμε 2,5 χρόνια με τον Τατάρ, ελπίζω η συνάντηση με τον Ερχιουρμάν να αγγίξει ένα ουσιαστικό θέμα»

ΠτΔ: «Χάσαμε 2,5 χρόνια με τον Τατάρ, ελπίζω η συνάντηση με τον Ερχιουρμάν να αγγίξει ένα ουσιαστικό θέμα»

Με στόχο τη δημιουργία δεδομένων για επανέναρξη των συνομιλιών από εκεί που διακόπηκαν στο Κραν Μοντανά, μεταβαίνει στη συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.  

BEST OF TOTHEMAONLINE