Μαθητής σχεδίαζε επίθεση σε σχολείο στην Κοκκινοτριμιθιά - Βρήκαν χάρτη στο σπίτι του αλλά όχι όπλο

Μαθητής σχεδίαζε επίθεση σε σχολείο στην Κοκκινοτριμιθιά - Βρήκαν χάρτη στο σπίτι του αλλά όχι όπλο

Μια απίστευτη καταγγελία για τα κυπριακά δεδομένα αποκαλύφθηκε ενώπιον της Ad Hoc Επιτροπής για το δημογραφικό στη Βουλή.

Συγκεκριμένα, ενώπιον της Αστυνομίας υπήρξε τον περασμένο Νοέμβριο πληροφορία εναντίον αλλοδαπού μαθητή, που έκανε λόγο για συγκεκριμένο σχέδιο. Ο ανήλικος εξέφρασε την πρόθεσή του στους συμμαθητές του να εισέλθει στο σχολείο έχοντας στην κατοχή του όπλο, με σκοπό να ανοίξει πυρ εναντίον τους. Οι μαθητές ενημέρωσαν την καθηγήτριά τους η οποία με τη σειρά της ενημέρωσε την διεύθυνση του σχολείου και την Αστυνομία.

Το περιστατικό επιβεβαίωσαν η Αστυνομία και ο Σύνδεσμος Γονέων του Περιφερειακού Γυμνασίου Κοκκινοτριμιθιάς.

Η Αστυνομία προχώρησε σε έρευνες στην οικία του όπου βρήκαν ένα χάρτη του σχολείου αλλά δεν εντοπίστηκε το οποιαδήποτε όπλο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE