Έρευνες Αστυνομίας Πάφου για τον εντοπισμό των δραστών διάρρηξης και κλοπής από τα γραφεία του Κ.Σ. Κοίλης

Έρευνες Αστυνομίας Πάφου για τον εντοπισμό των δραστών διάρρηξης και κλοπής από τα γραφεία του Κ.Σ. Κοίλης

Εντατικές έρευνες διεξάγει η Αστυνομία Πάφου για τον εντοπισμό των δραστών διάρρηξης και κλοπής από τα γραφεία του κοινοτικού Συμβουλίου Κοίλης.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, έρευνες διεξάγονται στην περιοχή του Κ.Σ. Κοίλης προς εξασφάλιση μαρτυρίας και εντοπισμό των δραστών, αλλά και στο σημείο όπου ανεβρέθη το όχημα που απέσπασαν οι φερόμενοι δράστες από τα γραφεία του Κ.Σ. Κοίλης.

Όπως ανέφερε ο κ. Νικολάου, καταγγέλθηκε τη Δευτέρα στις 07:30 από τον γραμματέα του Κ.Σ. Κοίλης ότι μεταξύ των ημερομηνιών 29.4.22- 2.5.22 διαρήχτηκαν τα γραφεία του κοινοτικού συμβουλίου και οι δράστες απέσπασαν ένα χρηματοκιβώτιο, το οποίο περιείχε διάφορες επιταγές και μετρητά συνολικής αξίας 981 ευρώ. Ακολούθως, είπε, οι δράστες απέσπασαν τα κλειδιά του διπλοκάμπινου οχήματος που φυλάσσονταν στο γραφείο και αφού φόρτωσαν το χρηματοκιβώτιο στο όχημα, αξίας 7.000 ευρώ, τράπηκαν σε φυγή. Τα γραφεία του Κ.Σ. Κοίλης, συνέχισε ο κ. Νικολάου, δεν καλύπτονταν από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης ή σύστημα συναγερμού. Από περαιτέρω εξετάσεις, όπως είπε, διαπιστώθηκε ότι η είσοδος των δραστών έγινε κατόπιν παραβίασης της κυρίας εισόδου.

Ακολούθως στις 11.20 τη Δευτέρα το όχημα εντοπίστηκε σε χαράδρα στο έδαφος της Μεσόγης και διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί εκτεταμένες ζημιές λόγω της πτώσης του στη χαράδρα.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Στην Άγκυρα σήμερα η Ρόζμαρι Ντι Κάρλο - Μεταφέρει τις ιδέες Χριστοδουλίδη

Στην Άγκυρα σήμερα η Ρόζμαρι Ντι Κάρλο - Μεταφέρει τις ιδέες Χριστοδουλίδη

Στην Τουρκική πρωτεύουσα θα βρίσκεται σήμερα, η Αναπληρώτρια ΓΓ του ΟΗΕ Ρόζμαρι Ντι Κάρλο, η οποία σε συνέχεια της προπαρασκευαστικής αποστολής την οποία διεξάγει, θα έχει συνάντηση με τον Υφυπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας. Η κα Ντι Κάρλο, η οποία ολοκλήρωσε τις επαφές της στην Ελληνική Πρωτεύουσα, αναμένεται να μεταφέρει ουσιαστικά τις ιδέες τις οποίες κατέθεσε ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης ενώπιων της, κατά τη συνάντηση που πραγματοποίησαν, στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE