Αργία Πρωτομαγιάς: Θα κάνουμε τριήμερο ή όχι; - Τι θα συμβεί με τις υπεραγορές

Αργία Πρωτομαγιάς: Θα κάνουμε τριήμερο ή όχι; - Τι θα συμβεί με τις υπεραγορές

Οι υπεραγορές θα παραμείνουν κλειστές την Κυριακή 1η Μαΐου σεβόμενες διαχρονικά τα και στηρίζοντας δικαιώματα των εργαζομένων.

«Πέρσι έγινε εξαίρεση λόγω των ιδιαζουσών καταστάσεων με την πανδημία αλλά και επειδή συνέπιπτε με το Μεγάλο Σάββατο» υπενθύμισε ο Εκτελεστικός Γραμματέας του Παγκύπριου Συνδέσμου Υπεραγορών Ανδρέας Χατζηαδάμου.

Μιλώντας στο ThemaOnline, o κ. Χατζηαδάμου σημείωσε πως δεν υπάρχει νομοθετικό πλαίσιο που να ρυθμίζει τη μεταφορά αργιών όπως συμβαίνει και σε άλλα σύγχρονα κράτη της Ευρώπης και αυτό κάποτε θα πρέπει να αλλάξει και στον τόπο μας.

«Υπάρχουν κάποιες περιοχές οι οποίες βρίσκονται εκτός νομοθεσίας, κυρίως κοινότητες οι οποίες δεν γειτνιάζουν με δημους, όπου οι υπεραγορές αν το επιθυμούν μπορούν να λειτουργήσουν», συμπλήρωσε

Δεν τίθεται θέμα μεταφοράς της αργίας ανέφεραν στο ThemaOnline πηγή από το Υπουργείο Εργασίας.

Κανονικά θα λειτουργήσουν τη Δευτέρα 2 Μαΐου και οι τράπεζες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: Το μήνυμα στα στελέχη του ΔΗΣΥ για... τις απόψεις τους - «Κάθε καταγγελία πρέπει να στοιχειοθετείται»

Αννίτα Δημητρίου: Το μήνυμα στα στελέχη του ΔΗΣΥ για... τις απόψεις τους - «Κάθε καταγγελία πρέπει να στοιχειοθετείται»

Τα δικά μας θέματα δεν είναι πιο σημαντικά από τα καθημερινά προβλήματα των πολιτών που αγωνιούν τόνισε σε ανάρτησή της, η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE