Στεφάνου: Τον Ιούνιο οι τελικές αποφάσεις του ΑΚΕΛ για τις Προεδρικές

Στεφάνου: Τον Ιούνιο οι τελικές αποφάσεις του ΑΚΕΛ για τις Προεδρικές

Τον Ιούνιο, στο έκτακτο παγκύπριο συνέδριο του ΑΚΕΛ, αναμένεται να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες και να ληφθούν οι αποφάσεις για τις προεδρικές εκλογές, δήλωσε σήμερα ο Γενικός Γραμματέας του κόμματος, Στέφανος Στεφάνου.

Σε δηλώσεις, στο περιθώριο εκδήλωσης για το Πάσχα που διοργάνωσε η ΕΔΟΝ Δερύνειας, μπροστά από το Λαογραφικό Μουσείο Δερύνειας, ο κ. Στεφάνου είπε πως «έχουμε διαδικασίες τις οποίες θα συνεχίσουμε αμέσως μετά το Πάσχα. Πρώτα θα κάνουμε άλλες διαδικασίες, μετά θα γίνει η συνεδρία της Κεντρικής Επιτροπής του ΑΚΕΛ, θα πάμε και κάτω στα μέλη του κόμματος για να συζητήσουμε και θα επανέλθουμε ξανά πίσω στην Κεντρική Επιτροπή για να αξιολογήσουμε τη συζήτηση και τις απόψεις των κομματικών μελών».

Πρόσθεσε ότι «με βάση τη διαδικασία που έχουμε στο κόμμα, θα πάρουμε τις οριστικές μας αποφάσεις σε ένα έκτακτο παγκύπριο συνέδριο που είναι προγραμματισμένο να γίνει τον Ιούνιο, όπου θα ολοκληρώσουμε τις διαδικασίες και θα πάρουμε τις αποφάσεις μας για να ξεκινήσουμε δουλειά για τις προεδρικές εκλογές».

Κληθείς να αναφέρει κατά πόσον θα γίνουν συναντήσεις με άλλα πολιτικά κόμματα εκτός από το ΔΗΚΟ, ο κ. Στεφάνου είπε πως «ήδη τη Μεγάλη Εβδομάδα είχαμε κάνει συναντήσεις. Είπαμε κάποια πράγματα με τα κόμματα, θα δούμε ποια θα είναι η δική τους αντίδραση και ανταπόκριση», ανέφερε, και σημείωσε ότι «ασφαλώς θα συνεχίσουμε να είμαστε σε επαφή με αυτά τα κόμματα, παράλληλα όμως θα κάνουμε τις δικές μας διαδικασίες».  

Ερωτηθείς εάν θα πραγματοποιηθεί εκ νέου συνάντηση με το ΔΗΚΟ τώρα που μπαίνει στο προσκήνιο και το όνομα του Ανδρέα Μαυρογιάννη, ο Στέφανος Στεφάνου απάντησε ότι «εμείς πάντοτε έχουμε τις πόρτες μας ανοικτές για συναντήσεις, αλλά την ίδια ώρα έχουμε και τις διαδικασίες μας, γιατί κάποια στιγμή πρέπει να τις ολοκληρώσουμε και να πάρουμε τις αποφάσεις μας».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε τροχιά εξελίξεων το Κυπριακό - Νέα Υόρκη και μετά Κύπρος για την Ολγκίν

Σε τροχιά εξελίξεων το Κυπριακό - Νέα Υόρκη και μετά Κύπρος για την Ολγκίν

Στη Νέα Υόρκη θα βρίσκεται αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία αναμένεται να συναντηθεί με τον Γενικό Γραμματέα, Αντόνιο Γκουτέρε πριν μεταβεί στην Κύπρο για νέο κύκλο επαφών γύρω από το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE