Άννα Βίσση: Πάσχα στο γυμναστήριο για την τραγουδίστρια - Δείτε φωτογραφίες

Άννα Βίσση: Πάσχα στο γυμναστήριο για την τραγουδίστρια - Δείτε φωτογραφίες

Η Άννα Βίσση, δεν φαίνεται να «υπέκυψε» στο παραδοσιακό σούβλισμα του αρνιού και τις «παρασπονδίες».


Όσο οι περισσότεροι απολάμβαναν το πλουσιοπάροχο πασχαλινό τραπέζι με τα παραδοσιακά εδέσματα, η τραγουδίστρια βρισκόταν στο γυμναστήριο και έκανε τις ασκήσεις της. 

Πιο συγκεκριμένα, μέσα από το προφίλ που διατηρεί στο Instagram, η τραγουδίστρια ανάρτησε stories, στα οποία φαίνεται να φορά τα αθλητικά της ρούχα και να εξασκείται για να διατηρήσει τη σιλουέτα της.

Είναι γνωστό άλλωστε, ότι η Άννα Βίσση αγαπά τη γυμναστική και όλα αυτά τα χρόνια  την έχει εντάξει συστηματικά στην καθημερινότητά της, σε συνδυασμό με την υγιεινή  διατροφή.

bisi1
 



 
bisi2

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE