Του πρόσφερε δουλειά και αυτός του έκλεψε τα χρήματα του - Απέσπασε χιλιάδες ευρώ 20χρονος στη Λεμεσό

Του πρόσφερε δουλειά και αυτός του έκλεψε τα χρήματα του - Απέσπασε χιλιάδες ευρώ 20χρονος στη Λεμεσό

Χειροπέδες σε 20χρονο πέρασε η Αστυνομία στη Λεμεσό, καθώς κατηγορείται για κλοπή χρημάτων από τον εργοδότη του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, 60χρονος μετέβη στο ΤΑΕ Λεμεσού και κατήγγειλε ότι του έκλεψαν ένα φάκελο, ο οποίος περιείχε το ποσό των 4.500 ευρώ.

Όπως ανέφερε στην καταγγελία του ο 60χρονος, ο φάκελος βρισκόταν στο συρτάρι του συνοδηγού του οχήματος, το οποίο ήταν σταθμευμένο στο χώρο που εργαζόταν, στην περιοχή της Αμαθούντας στη Λεμεσό.

Από τις εξετάσεις στης Αστυνομίας, προέκυψε μαρτυρία εναντίον 20χρονου, ο οποίος εργαζόταν ως υπάλληλος του 60χρονου παραπονούμενου και συνελήφθη την Μεγάλη Πέμπτη και τέθηκε υπό κράτηση.

Ο 20χρονος φαίνεται να ομολόγησε πως έκλεψε τα χρήματα του εργοδότη του.

Σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή, ο 20χρονος παρουσιάστηκε ενώπιον Δικαστηρίου, το οποίο διέταξε την 6ήμερη κράτηση του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αισιόδοξος για την ΑΤΑ ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης- «Πολύ σύντομα θα έχουμε θετικά αποτελέσματα»

Αισιόδοξος για την ΑΤΑ ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης- «Πολύ σύντομα θα έχουμε θετικά αποτελέσματα»

Πολύ σύντομα αναμένονται θετικά αποτελέσματα για το θέμα της ΑΤΑ, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τη Δευτέρα, σημειώνοντας ότι η προσπάθεια ανασυγκρότησης του κράτους μέσα από τις μεταρρυθμίσεις είναι συνεχής.

BEST OF TOTHEMAONLINE