Survivor: Απίστευτη ατάκα - «Ο κουμπάρος την κουμπάρα… θα δούμε τις επόμενες μέρες»
19.04.2022 - 06:42
"Αυτό με βάζει σε σκέψεις, με τρομάζει λίγο γιατί η εξέλιξη θα είναι προφανώς ραγδαία ανάμεσα στα δύο κορίτσια, Ναυσικά και Σοφιάννα."
Δεν σταματά να σχολιάζει ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ τους συμπαίκτες του στο Survivor και για πολλοστή φορά στράφηκε εναντίον του Άρη Σοϊλέδη.
«Καλώς ήρθατε για άλλη μια φορά στον Άγιο Δομίνικο με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και το Survivor 2022. Φτιάξε καφέ να στα πω καλύτερα. Δεν ξέρω για ποιο λόγο αλλά ο Άρης από την ένωση και μετά, είναι πάρα πολύ κοντά με την Ναυσικά. Αυτό με βάζει σε σκέψεις, με τρομάζει λίγο γιατί η εξέλιξη θα είναι προφανώς ραγδαία ανάμεσα στα δύο κορίτσια, Ναυσικά και Σοφιάννα.
Να δω που θα γυρίσει τη ζυγαριά, όσο περνούν οι μέρες. Στην Σοφιάννα ή στην κουμπάρα; Που όπως λέει η παροιμία, ο κουμπάρος την κουμπάρα μια φορά την εβδομάδα; Δύο; Δεν ξέρω θα δούμε τις επόμενες μέρες.
Το Κυπριακό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας (ΣΑΑ) εισέρχεται στην τελική φάση ολοκλήρωσής του, με το σύνολο των έργων να αναμένεται να ολοκληρωθεί το αργότερο έως τον Αύγουστο του 2026, σύμφωνα με δελτίο τύπου της Γενικής Διεύθυνσης Ανάπτυξης του Υπουργείου Οικονομικών.