Ρούλα Πισπιρίγκου: Με το ψευδώνυμο «tanalias219» οι αναζητήσεις για θανατηφόρες ουσίες

Ρούλα Πισπιρίγκου: Με το ψευδώνυμο «tanalias219» οι αναζητήσεις για θανατηφόρες ουσίες

Ρούλα Πισπιρίγκου παραδέχτηκε ότι είχε ψάξει θανατηφόρες ουσίες, ενώ φέρεται αναζήτηση για να έγινε στο τάμπλετ της Τζωρτζίνας με e-mail που έχει το ψευδώνυμο «tanalias219» και ανήκει στο Μάνο Δασκαλάκη, σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινό».

 

Η εκπομπή του ΑΝΤ1 ανέφερε πως το ψευδώνυμο «tanalias219» βγαίνει από το παρατσούκλι «τανάλιας» που είχε ο σύζυγος της μητέρας των τριών νεκρών παιδιών στη Πάτρα, γιατί ήταν καλός τερματοφύλακας στις ομάδες που έπαιζε μπάλα και τα νούμερα 219 φέρεται να είναι τα αρχικά από τα στοιχεία γέννησης του.


Σύμφωνα με την εκπομπή, ο Μάνος Δασκαλάκης φέρεται να είχε καταθέσει σχετικά για το ποιος διαχειρίζονταν τις ηλεκτρονικές συσκευές ότι «όλα τα είχε δημιουργήσει και τα διαχειριζόταν η σύζυγός του». Παρόλα αυτά, με βάση το «Πρωινό», φέρεται να είχε δημιουργήσει το συγκεκριμένο e-mail όταν ήταν έφηβος και η διαχείριση φέρεται να γίνεται μόνο από την Ρούλα Πισπιρίγκου.

Σημειώνεται, ότι με βάση ρεπορτάζ του δελτίου ειδήσεων του Mega η Ρούλα Πισπιρίγκου υποστηρίζει πως έκανε μία αναζήτηση για την κεταμίνη στις 17 Ιανουαρίου του 2022, όμως τα στοιχεία δείχνουν ότι έχει υπάρξει μεγαλύτερος αριθμός αναζητήσεων στο διαδίκτυο για διάφορες ουσίες.

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

Σε μια περίοδο, κατά την οποία ο Δημοκρατικός Συναγερμός καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές του διαφορές και να προετοιμαστεί για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση, η ηγεσία του κόμματος, επιλέγει να περιορίσει τις δημόσιες αντιπαραθέσεις. Η απόφαση να μην τοποθετούνται τα στελέχη για τα εσωκομματικά ζητήματα, τουλάχιστον μέσα από τηλεοπτικές εκπομπές και δημόσιες αναρτήσεις, δείχνει την προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι, πριν από την κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE