Ρόδος: Προσγείωση «θρίλερ» σε πτήση της Finn Air - Τελευταία στιγμή ο πιλότος άλλαξε απόφαση - Βίντεο

Ρόδος: Προσγείωση «θρίλερ» σε πτήση της Finn Air - Τελευταία στιγμή ο πιλότος άλλαξε απόφαση - Βίντεο

Ο πιλότος ενός αεροπλάνου με υπέρ προσπάθεια επιχείρησε να το προσγειώσει πάρα τους θυελλώδεις ανέμους όμως την τελευταία στιγμή, πριν οι ρόδες πατήσουν στο έδαφος, άλλαξε γνώμη.

Πρόκειται για πτήση της φινλανδικής εταιρείας Finn Air με προορισμό τη Ρόδο. Αναμενόταν να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο του νησιού αργά χθες το απόγευμα, ωστόσο. όπως θα δείτε στο βίντεο αυτό κατέστη αδύνατο.


Ο πιλότος αφού έκανε αρκετούς γύρους πάνω από το αεροδρόμιο, προσπάθησε να προσγειωθεί αντιμετωπίζοντας τους πολύ ισχυρούς ανέμους που έπνεαν στη περιοχή. Ενώ φαίνεται πως θα τα καταφέρει, την ύστατη στιγμή αποφασίζει το αντίθετο.

Η ταλαιπωρία των δεκάδων επιβατών είχε και συνέχεια. Το αεροπλάνο προσγειώθηκε τελικά λίγο αργότερα στο αεροδρόμιο της Κω και αργά τη νύχτα πέταξε για τη Ρόδο όπου και κατάφερε τελικά να προσγειωθεί γύρω στις 23.30.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τα «γυρίζει» ο Τραμπ: Ζελένσκι και Πούτιν πρέπει να συνεργαστούν για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία

Τα «γυρίζει» ο Τραμπ: Ζελένσκι και Πούτιν πρέπει να συνεργαστούν για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία

Ο Ντόναλντ Τραμπ τόνισε σήμερα πως οι πρόεδροι της Ρωσίας και της Ουκρανίας, ο Βλαντίμιρ Πούτιν και ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, πρέπει να συνεργαστούν για τον τερματισμό του πολέμου, επισημαίνοντας ότι το Κρεμλίνο επιθυμεί την επίτευξη συμφωνίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE