Η Κένταλ Τζένερ ποζάρει τόπλες μπροστά στην πισίνα

Η Κένταλ Τζένερ ποζάρει τόπλες μπροστά στην πισίνα

Για άλλη μία φορά, η Κένταλ Τζένερ άφησε άφωνους τους θαυμαστές της.


To διάσημο μοντέλο της οικογένειας Καρντάσιαν πόζαρε μπροστά από μία πολυτελή πισίνα, κρατώντας στα χέρια της την τεκίλα που παράγει η εταιρεία της αδερφής της, Κάιλι Τζένερ.

Στο στιγμιότυπο που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κένταλ Τζένερ φοράει το μπικίνι της, όμως έχει παραλείψει το επάνω του μέρος. Το γυμνό της στήθος καλύπτει το χέρι της.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε μόνο: «Στην πισίνα», με το κοινό της να αφήνει σχόλια από κάτω, επαινώντας την για το καλλίγραμμο κορμί της.

Δείτε τη φωτογραφία:

278420863_1702637863408063_2630867004797156725_n

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Επιστρέψαμε από τη Νέα Υόρκη, πανηγυρίζοντας ότι καταφέραμε κάτι, 51 χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και κατοχή. Θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα μας είπε ο ΓΓ των ΗΕ μετά το τέλος ακόμα μιας σύναξης, άτυπης ή τυπικής-αυτό ολίγο μας ενδιαφέρει- για να μας πει ότι το θέμα είναι πολύπλοκο-και εμείς οι αφελείς, που νομίζαμε ότι είναι θέμα εισβολής και κατοχής- Προχωράμε λοιπόν σε νέα ΜΟΕ που περιλαμβάνουν τη δημιουργία συμβουλευτικού οργάνου, για τη συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών, την ανταλλαγή πολιτιστικών αντικειμένων, την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα και την αντιμετώπιση της ρύπανσης από μικροπλαστικα.

BEST OF TOTHEMAONLINE