Αναστέλλεται η απεργία στο Κλινικό Εργαστήριο ΓΝ Λεμεσού

Αναστέλλεται η απεργία στο Κλινικό Εργαστήριο ΓΝ Λεμεσού

Το ΔΣ του Κλάδου Νοσοκομειακών Εργαστηρίων αποφάσισε να αναστείλει την εικοσιτετράωρη απεργία που ήταν προγραμματισμένη για τη Δευτέρα στο Κλινικό Εργαστήριο ΓΝ Λεμεσού.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Κλάδου, η αναστολή αποφασίστηκε λόγω των ενεργειών που έγιναν από πλευράς Κεντρικής Διοίκησης για τη μερική εξομάλυνση του προβλήματος στελέχωσης.

H Κεντρική Διοίκηση του ΟΚΥπΥ, σημειώνεται, κοινοποίησε στον Κλάδο Νοσοκομειακών Εργαστηρίων, ότι έχει προχωρήσει στην έγκριση και πρόσληψη πρόσθετου ωρομίσθιου βοηθητικού προσωπικού με ημερομηνία ανάληψης καθηκόντων του πρώτου εργαζόμενου τη Δευτέρα 18/04/2022.

«Αναμένουμε από τον ΟΚΥπΥ να προχωρήσει σε σύντομο χρονικό διάστημα στις απαιτούμενες ενέργειες για την πλήρη εξομάλυνση των χρόνιων προβλημάτων που αντιμετωπίζει το Κλινικό Εργαστήριο ΓΝ Λεμεσού», προσθέτει ο Κλάδος.

Τέλος, τονίζεται στην ανακοίνωση ότι ο Κλάδος Νοσοκομειακών Εργαστηρίων θα συνεχίσει να διεκδικεί και να αγωνίζεται για τη διατήρηση της ποιοτικής προσφοράς υπηρεσιών υγείας στον ασθενή από τα Κλινικά Εργαστήρια των Δημοσίων Νοσηλευτηρίων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες»: Τι γνωρίζουμε για τη συμφωνία για τη Γάζα - Τα θολά σημεία και τι ακολουθεί

«Ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες»: Τι γνωρίζουμε για τη συμφωνία για τη Γάζα - Τα θολά σημεία και τι ακολουθεί

Ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, ανακοίνωσε ότι το Ισραήλ και η Χαμάς συμφώνησαν στην πρώτη φάση του σχεδίου του, για κατάπαυση του πυρός στη Γάζα και την απελευθέρωση Ισραηλινών ομήρων και Παλαιστινίων κρατουμένων. Ωστόσο, παρά την ανακοίνωση, οι ισραηλινές επιθέσεις συνεχίστηκαν στη Λωρίδα.

BEST OF TOTHEMAONLINE