Έγινε στάχτη το σπίτι του Ρίο από το Casa de Papel: Πήδηξε από το παράθυρο για να σωθεί από τη φωτιά - Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο

Έγινε στάχτη το σπίτι του Ρίο από το Casa de Papel: Πήδηξε από το παράθυρο για να σωθεί από τη φωτιά - Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο

Ο ηθοποιός Miguel Herran, ο οποίος έγινε γνωστός μέσα από τον ρόλο του «Ρίο» στην ισπανική σειρά La Casa de Papel, είδε το σπίτι του να καταστρέφεται ολοσχερώς από φωτιά.

Ο εκ των πρωταγωνιστών της ισπανικής σειράς αποκάλυψε ότι το σπίτι του στην Αβίλα παραδόθηκε στις φλόγες την περασμένη Παρασκευή (8/4) με τον ίδιο να αναγκάζεται να πηδήξει από το παράθυρο της κρεβατοκάμαράς του για να γλιτώσει.

Ο Miguel Herran ακούγεται να κλαίει με λυγμούς και να φωνάζει «δεν μπορώ να το πιστέψω», καθώς βιντεοσκοπούσε τις ζημιές, σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram. Όπως έκανε γνωστό, η φωτιά ξέσπασε κατά την διάρκεια της νύχτας, πιάνοντάς τον κυριολεκτικά στον ύπνο.

Παρόλο που οι πυροσβέστες αντιμετώπισαν γρήγορα την φωτιά, ο Miguel αποκάλυψε ότι μεγάλο μέρος του σπιτιού του είχε καταστραφεί από την πυρκαγιά. Το ταβάνι στην κουζίνα και το σαλόνι έπεσε και τα υπάρχοντά του έγιναν στάχτη.

«Ευχαριστώ όλους, ειδικά τους πυροσβέστες της Αβίλα και την ασφάλεια της πόλης μου. Οι απώλειες ήταν υλικές», έγραψε στο Instagram o «Ρίο». Και πρόσθεσε: «Η φωτιά με έπιασε στον ύπνο και ξύπνησα με τον ήχο του σπιτιού μου να καίγεται. Δραπέτευσα από το παράθυρο της κρεβατοκάμαράς μου».

Δείτε εδώ το βίντεο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΚΟ αριστίνδην ο Ανδρέας Αποστόλου – Εντός Οκτωβρίου η ανακοίνωση- Τι συμφωνήθηκε με Νικόλα

Στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΚΟ αριστίνδην ο Ανδρέας Αποστόλου – Εντός Οκτωβρίου η ανακοίνωση- Τι συμφωνήθηκε με Νικόλα

Το Δημοκρατικό Κόμμα φαίνεται να ολοκληρώνει το ψηφοδέλτιό του στη Λάρνακα, με την συμπερίληψη του Ανδρέα Αποστόλου-πρώην βουλευτή της ΕΔΕΚ-ως αριστίνδην. Η επίσημη ανακοίνωση, αναμένεται εντός Οκτωβρίου. Η επιλογή του, εντάσσεται στη διαδικασία ανασύνθεσης του ψηφοδελτίου, την ώρα που το ΔΗΚΟ επιχειρεί να βρει νέα ισορροπία μετά τις αποχωρήσεις και τις εσωτερικές διαφοροποιήσεις που έχουν καταγραφεί τους τελευταίους μήνες.

BEST OF TOTHEMAONLINE