ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Tην βρήκαν ή ακόμα; Αυτή είναι η 81χρονη του Πισσουρίου

Tην βρήκαν ή ακόμα; Αυτή είναι η 81χρονη του Πισσουρίου

Μεγάλη επιχείρηση βρίσκεται από χθες το απόγευμα σε εξέλιξη στην ευρύτερη περιοχή Πισσουρίου, από την αστυνομία για τον εντοπισμό της 81χρονης Ευλογίας Ιωάννου.

Αδελφότεκνος της κατήγγειλε την εξαφάνιση της.  Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η 81χρονη απουσιάζει από το σπίτι της στο Πισσούρι, από το Σάββατο το βράδυ, οπόταν και θεάθηκε την τελευταία φορά γύρω στις 11 το βράδυ, σε ένα γάμο στο χωριό.

Η Αστυνομία ξεκίνησε από χθες βράδυ έρευνες στην περιοχή, οι οποίες συνεχίζονται και σήμερα με τη συμμετοχή ανδρών της Πυροσβεστικής και της Πολιτικής Άμυνας. Οι έρευνες, οι οποίες γίνονται τόσο στη ξηρά όσο και στη θάλασσα, μέχρι στιγμής παραμένουν άκαρπες.  

Μιλώντας στο Tothemaonline, κάτοικοι του χωριού μας είπαν χαρακτηριστικά ότι η Ευλογία, είναι «γεροντοκόρη» και ζούσε πάντα μόνη της στο πάνω χωριό, με ελάχιστους συγγενείς και η εξαφάνιση της αποτελεί μυστήριο.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top