Ο «μάγκας» με την Jaguar ξαναχτυπά – Όπου υπάρχει στάθμευση για ανάπηρους είναι μέσα

Ο «μάγκας» με την Jaguar  ξαναχτυπά – Όπου υπάρχει στάθμευση για ανάπηρους είναι μέσα

Δεν συγκινήθηκε καθόλου ο τύπος μετά το σάλο που έγινε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όταν στάθμευσε το αυτοκίνητο του σε χώρο στάθμευσης για αναπήρους.

Αυτή τη φόρα επανήλθε δριμύτερος, αφού στάθμευσε το όχημα του στο Mall της Λευκωσίας, και πάλι σε χώρο που προορίζεται για ανάπηρους, προκαλώντας την οργή των πολιτών.

Στην πρώτη περίπτωση, το πολυτελές όχημα βρέθηκε σε χώρο στάθμευσης αναπήρων στην Πάφο και στη δεύτερη, στη Λευκωσία, δίνοντας την εντύπωση πως η αναισθησία του, έχει ξεπεράσει κάθε όριο.

Να θυμίσουμε ότι η Αστυνομία έχει ξεκινήσει ήδη τις καταγγελίες για οδηγούς που σταθμεύουν σε χώρους αναπήρων με το πρόστιμο να είναι τσουχτερό, όμως δυστυχώς η νομοθεσία δεν μπορεί να εφαρμοστεί σε ιδιωτικούς χώρους στάθμευσης πολυκαταστημάτων με αποτέλεσμα χωρίς κανένα πρόβλημα, άτομα που δεν αντιλαμβάνονται ότι με αυτή την πρακτική τους προκαλούν αντιδράσεις και προβλήματα σε συνανθρώπους μας, να αλωνίζουν.

Δείτε την φωτογραφία

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πλησιάζουμε στη Γενεύη: Το πλάνο της Λευκωσίας - Η σιωπή Γκουτέρες

Πλησιάζουμε στη Γενεύη: Το πλάνο της Λευκωσίας - Η σιωπή Γκουτέρες

Βρισκόμαστε μόλις οκτώ μέρες πριν από την άτυπη διάσκεψη της Γενεύης και η Λευκωσία προετοιμάζεται πυρετωδώς για όλα τα σενάρια, τα οποία ενδεχομένως θα κληθεί να αντιμετωπίσει, έχοντας ωστόσο ενώπιον της, τις γνωστές θέσεις της τουρκικής πλευράς, για λύση δύο κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE