Πιάστηκαν στα χέρια στη διαμαρτυρία – Βίντεο από το σημείο έντασης μεταξύ οδηγών λεωφορείων

Πιάστηκαν στα χέρια στη διαμαρτυρία – Βίντεο από το σημείο έντασης μεταξύ οδηγών λεωφορείων

Με εντάσεις πραγματοποιήθηκε η διαμαρτυρία των οδηγών λεωφορείων στο κέντρο της Λευκωσίας το πρωί της Τετάρτης 23 Μαρτίου.

Αφορμή να οξυνθούν τα πνεύματα ήταν η απόφαση ενός οδηγού να εκκινήσει το λεωφορείο με σκοπό να πραγματοποιήσει δρομολόγιο. Οι υπόλοιποι διαμαρτυρόμενοι προσπάθησαν να τον αποτρέψουν με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλη ένταση στο σημείο, ενώ χρειάστηκε η παρέμβαση της Αστυνομίας για να διαλυθεί η μάζα.

Τα στιγμιότυπα καταγράφηκαν στην μεσημβρινή εκπομπή του Sigma με τον δημοσιογράφο να αναφέρει ότι υπήρχαν σπρωξίματα και εντάσεις, ενώ άλλοι οδηγοί χτυπούσαν με τα χέρια τους το λεωφορείο έτσι ώστε να αποτρέψουν τον οδηγό να φύγει.

Υπενθυμίζεται ότι η διαμαρτυρία άρχισε μετά από απολύσεις, οι οποίες στη συνέχεια ανακλήθηκαν, ωστόσο οι οδηγοί δεν κάνουν πίσω καθώς υπάρχουν πολλά εργασιακά θέματα τα οποία ζητούν να επιλυθούν άμεσα.

Δείτε εδώ

Δείτε τη συνέχεια

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE