Ο ΠτΔ κήρυξε την έναρξη του διεθνούς μαραθωνίου ΟΠΑΠ/ΓΣΟ στη Λεμεσό

Ο ΠτΔ κήρυξε την έναρξη του διεθνούς μαραθωνίου ΟΠΑΠ/ΓΣΟ στη Λεμεσό

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης κήρυξε σήμερα το πρωί στη Λεμεσό την έναρξη του διεθνούς μαραθωνίου ΟΠΑΠ – ΓΣΟ.

Κηρύσσοντας την έναρξη, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης είπε ότι «θέλω θερμά να συγχαρώ τους διοργανωτές, τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο ΓΣΟ, όλες εσάς τις 11 χιλιάδες που συμμετέχετε σε μια φιλανθρωπική προσπάθεια ενίσχυσης του Καραϊσκάκειου και όχι μόνο και να ευχηθώ σε όλους η πορεία του αθλητισμού να είναι και η πορεία της ζωής μας.

Το ευ αγωνίζεσθαι υπεράνω των πολέμων, των όσων γινόμαστε μάρτυρες.

Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες και τους διοργανωτές».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Επιστρέψαμε από τη Νέα Υόρκη, πανηγυρίζοντας ότι καταφέραμε κάτι, 51 χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και κατοχή. Θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα μας είπε ο ΓΓ των ΗΕ μετά το τέλος ακόμα μιας σύναξης, άτυπης ή τυπικής-αυτό ολίγο μας ενδιαφέρει- για να μας πει ότι το θέμα είναι πολύπλοκο-και εμείς οι αφελείς, που νομίζαμε ότι είναι θέμα εισβολής και κατοχής- Προχωράμε λοιπόν σε νέα ΜΟΕ που περιλαμβάνουν τη δημιουργία συμβουλευτικού οργάνου, για τη συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών, την ανταλλαγή πολιτιστικών αντικειμένων, την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα και την αντιμετώπιση της ρύπανσης από μικροπλαστικα.