Έπεσε ξύλο και μάλιστα άγριο – Σκοτώθηκαν σε δημοτικό συμβούλιο στην Ελλάδα (VIDEO)

Έπεσε ξύλο και μάλιστα άγριο – Σκοτώθηκαν σε δημοτικό συμβούλιο στην Ελλάδα (VIDEO)

Στα χέρια πιάστηκαν, στο δημοτικό συμβούλιο Αχαρνών ο επικεφαλής της παράταξης «Νέα Δύναμη» Παναγιώτης Γρηγοριάδης με τον πρόεδρο της «Αρωγής» Νίκο Γκασούκα, ενώ στη συμπλοκή ενεπλάκησαν κι άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι.

Τα δύο άτομα είχαν έντονο φραστικό επεισόδιο, με βαριές κουβέντες εκατέρωθεν, το οποίο οδήγησε σε μπουνιές. Η κατάσταση λίγο έλειψε να βγει εκτός ελέγχου αλλά οι πιο ψύχραιμοι κατάφεραν να συγκρατήσουν τους πιο θερμόαιμους δημοτικούς συμβούλους.

Η βίαιη τροπή στην εξέλιξη του δημοτικού συμβουλίου οφείλεται στην αντιδικία που είχε ο κ. Γρηγοριάδης με μερίδα συμβούλων της συμπολίτευσης σχετικά με το θέμα της πληρωμής για την τοποθέτηση των αγωγών στην περιοχή του Μεσονυχίου.

Αμέσως μετά ο κ.Γρηγοριάδης αποχώρησε από την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, το οποίο συνέχισε αποφασίζοντας την αποβολή του από τη διαδικασία για τη συγκεκριμένη συνεδρίαση ενώ στηλίτευσε τέτοιου είδους συμπεριφορές, διαχωρίζοντας την πολιτική τοποθέτηση από τον τραμπουκισμό και τη λεκτική βία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας αν θέλει να έχει ένα γεωστρατηγικό ρόλο και να ενισχύσει την γεωστρατηγική αυτονομία της, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την άφιξή του στην άτυπη σύνοδο των 27 ηγετών των κρατών μελών στο Μέγαρο Εγκμόντ στις Βρυξέλλες, τονίζοντας πως αν και η άμυνα είναι ευθύνη των κρατών μελών, «υπάρχει κοινό ευρωπαϊκό συμφέρον» και πως θεωρεί πως σήμερα θα μπει η βάση για τα επόμενα βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE