Την επιβολή πλαφόν στις τιμές των σιτηρών προτείνει ο Αβέρωφ Νεοφύτου

Την επιβολή πλαφόν στις τιμές των σιτηρών προτείνει ο Αβέρωφ Νεοφύτου

Δήλωση Προέδρου Δημοκρατικού Συναγερμού για την αγορά από το κράτος 36.000 τόνων κριθαριού και καλαμποκιού

Εκφράζω την ικανοποίησή μου για τη σημερινή απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου μέσα από την οποία δίνεται το πράσινο φως στο Υπουργείο Γεωργίας για αγορά 36.000 τόνων κριθαριού και καλαμποκιού. Με την πράξη αυτή αυξάνεται η επάρκεια των αποθεμάτων μας και μειώνονται οι πληθωριστικές τάσεις που προκαλούνται και λόγω της κρίσης που έχει προκαλέσει η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Πρόκειται για μια ακόμη ορθή κίνηση εκ μέρους της κυβέρνησης, με στόχο την προστασία της κοινωνίας μας.

Σε αυτό ακριβώς το πλαίσιο και πέραν της σημερινής πρωτοβουλίας, έχω ήδη προτείνει στους αρμόδιους Υπουργούς Εμπορίου και Γεωργίας την επιβολή πλαφόν στις τιμές των σιτηρών. Σε αυτές τις μοναδικές συνθήκες οφείλουμε να λάβουμε κάθε δυνατό μέτρο για να περιορίσουμε το καθημερινό κόστος των Κυπριακών νοικοκυριών, να στηρίξουμε τους γεωργοκτηνοτρόφους μας, αλλά και να προλάβουμε την όποια ενδεχόμενη απόπειρα αισχροκέρδειας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις, διαμήνυσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στη συνέχιση των συζητήσεων την ερχόμενη εβδομάδα για την ΑΤΑ, τη φορολογική μεταρρύθμιση και την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών.