ΝΕΟΤΕΡΟ: Άνοιξε ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας - Λεμεσού μετά το τροχαίο

ΝΕΟΤΕΡΟ: Άνοιξε ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας - Λεμεσού μετά το τροχαίο

Κλειστός προσωρινά ήταν από τις 2.15 το μεσημέρι της Τετάρτης, ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας-Λεμεσού, στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, στην περιοχή του Δάσους Κακορατζιάς, για σκοπούς μετακίνησης φορτηγού οχήματος, που νωρίτερα σήμερα είχε ανατραπεί και κατέληξε στο έρεισμα του δρόμου.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την αστυνομία, ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας-Λεμεσού, στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, στην περιοχή του Δάσους Κακορατζιάς, εχει δοθεί στην κυκλοφορία γύρω στις 4:30 το απόγευμα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΕΚΤΑΚΤΟ: Ανατράπηκε φορτηγό στον αυτοκινητόδρομο - Στο Νοσοκομείο οδηγός

Το φορτηγό όχημα ανατράπηκε στο σημείο του αυτοκινητόδρομου γύρω στις 11.30 το πρωί, ενώ με την ανατροπή του εκδηλώθηκε μικρής έκτασης πυρκαγιά, που κατασβέστηκε στη συνέχεια. Ο οδηγός του τραυματίστηκε ελαφρά.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο ατύχημα διερευνώνται από την Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Σε συνεχείς τηλεφωνικές επαφές βρίσκεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λίγες ημέρες πριν τη μετάβασή του στη Γενεύη, όπου τη Δευτέρα 17 Μαρτίου, πραγματοποιείται  η άτυπη πενταμερής διάσκεψη, για το κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE