ΛΕΜΕΣΟΣ: Μετέτρεψαν εγκαταλελειμμένη πολυκατοικία σε σκουπιδότοπο - «Τα ποντίκια αυξάνονται καθημερινά, η κατάσταση χειροτερεύει»

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μετέτρεψαν εγκαταλελειμμένη πολυκατοικία σε σκουπιδότοπο -  «Τα ποντίκια αυξάνονται καθημερινά, η κατάσταση χειροτερεύει»

Κάτοικος της περιοχής καταγγέλνει την τραγική κατάσταση που επικρατεί εδω και καιρο σε συνοικισμό του Αγίου Αθανασίου στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει σε ανάρτηση του πολίτης  "Δυστυχώς τραγική η κατάσταση στον συνοικισμό Αγίου Αθανασίου σε εγκατελειμένη πολυκατοικία. Παρά τις επανελλειμμένες καταγγελίες κανένας δεν ενδιαφέρετε. Τα ποντίκια αυξάνονται καθημερινά και η κατάσταση χειροτερεύει κάθε μέρα και περισσότερο. Στην περιοχή διαμένουν αρκετοί ηλικιωμένοι και άτομα με προβλήματα υγείας"

Δείτε εικόνες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Annie Alexoui: Αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Τ» - «Έχασα την αίσθηση του φόβου» - Απαντά για Φυτιρή και προαναγγέλλει το επόμενο βίντεο

Annie Alexoui: Αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Τ» - «Έχασα την αίσθηση του φόβου» - Απαντά για Φυτιρή και προαναγγέλλει το επόμενο βίντεο

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο ThemaOnline, η Ιωάννα Φωτίου, γνωστή και ως annie alexoui, μιλά με έντονο ύφος για τον φόβο, τη ρήξη της με τον κ. Φυτιρή, το καθεστώς στο οποίο βρίσκεται, αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο συλλέγει και δημοσιοποιεί στοιχεία μέσα από τα βίντεο της.

BEST OF TOTHEMAONLINE