ΛΕΜΕΣΟΣ: Μετέτρεψαν εγκαταλελειμμένη πολυκατοικία σε σκουπιδότοπο - «Τα ποντίκια αυξάνονται καθημερινά, η κατάσταση χειροτερεύει»

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μετέτρεψαν εγκαταλελειμμένη πολυκατοικία σε σκουπιδότοπο -  «Τα ποντίκια αυξάνονται καθημερινά, η κατάσταση χειροτερεύει»

Κάτοικος της περιοχής καταγγέλνει την τραγική κατάσταση που επικρατεί εδω και καιρο σε συνοικισμό του Αγίου Αθανασίου στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει σε ανάρτηση του πολίτης  "Δυστυχώς τραγική η κατάσταση στον συνοικισμό Αγίου Αθανασίου σε εγκατελειμένη πολυκατοικία. Παρά τις επανελλειμμένες καταγγελίες κανένας δεν ενδιαφέρετε. Τα ποντίκια αυξάνονται καθημερινά και η κατάσταση χειροτερεύει κάθε μέρα και περισσότερο. Στην περιοχή διαμένουν αρκετοί ηλικιωμένοι και άτομα με προβλήματα υγείας"

Δείτε εικόνες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Σε ρυθμούς τελικής προετοιμασίας για την τριμερή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδης, του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, και Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, στις 9 Νοεμβρίου φαίνεται να κινούνται οι τρεις πλευρές.

BEST OF TOTHEMAONLINE