Μαϊμού πήρε μια φωτογραφική μηχανή από τουρίστες και έβγαλε selfie

Μαϊμού πήρε μια φωτογραφική μηχανή από τουρίστες και έβγαλε selfie

Η μικρή μαϊμού άρχισε να παίζει με την κάμερα τουρίστριας και τράβηξε μια selfie.

Κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στο Μπαλί, ένα ζευγάρι Βρετανών δέχτηκε μια απρόσμενη και, όπως αποδείχτηκε, ευχάριστη επίθεση.

Σε μια πεζοπορία τους, η Λίζι Γουέρ και ο Μπεν Χολμς, σταμάτησαν για να ταΐσουν με μπανάνες κάποιους μακάκους, που κυκλοφορούν ελεύθερη στην περιοχή που είναι γνωστή ως «Το Ιερό Δάσος των Μαϊμούδων»

Ένας από αυτά τα περίεργα μικρά πειραχτήρια, ένιωσε μια έλξη για τη φωτογραφική μηχανή της Λίζι και άρχισε να την περιεργάζεται. Το αποτέλεσμα αυτής της περιέργειας ήταν η παρακάτω, πραγματικά μοναδική selfie!

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κοιτάζουν το 2028: Η εσωτερική μάχη, οι συμμαχίες και η μεγάλη πολιτική αναμέτρηση που ήδη ξεκίνησε

ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κοιτάζουν το 2028: Η εσωτερική μάχη, οι συμμαχίες και η μεγάλη πολιτική αναμέτρηση που ήδη ξεκίνησε

Οι προεδρικές εκλογές του 2028 μπορεί να βρίσκονται ακόμη σε απόσταση, όμως πολιτικά, η κούρσα έχει ήδη ξεκινήσει. Όχι με επίσημες εξαγγελίες υποψηφιοτήτων, αλλά με κινήσεις στρατηγικής, μετρήσεις, δημόσιες παρεμβάσεις, εσωκομματικές ζυμώσεις και κυρίως, με την προσπάθεια των δύο μεγάλων κομμάτων, να καθορίσουν από νωρίς τους όρους της επόμενης μεγάλης αναμέτρησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE