Σοβαρό τροχαίο: Ανατράπηκε όχημα που οδηγούσε 16χρονος - Στο νοσοκομείο τέσσερις ανήλικοι - Δείτε βίντεο
Γύρω στις 12:30π.μ. αυτοκίνητο που οδηγούσε 16χρονος, στη λεωφόρο Καντάρας στην Παλλουριώτισσα, κάτω από συνθήκες ανατράπηκε στην άσφαλτο.

Κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στο Μπαλί, ένα ζευγάρι Βρετανών δέχτηκε μια απρόσμενη και, όπως αποδείχτηκε, ευχάριστη επίθεση.
Σε μια πεζοπορία τους, η Λίζι Γουέρ και ο Μπεν Χολμς, σταμάτησαν για να ταΐσουν με μπανάνες κάποιους μακάκους, που κυκλοφορούν ελεύθερη στην περιοχή που είναι γνωστή ως «Το Ιερό Δάσος των Μαϊμούδων»
Ένας από αυτά τα περίεργα μικρά πειραχτήρια, ένιωσε μια έλξη για τη φωτογραφική μηχανή της Λίζι και άρχισε να την περιεργάζεται. Το αποτέλεσμα αυτής της περιέργειας ήταν η παρακάτω, πραγματικά μοναδική selfie!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




