Εξήγγειλε έργα €173,9 εκ. ο Πρόεδρος

Εξήγγειλε έργα €173,9 εκ. ο Πρόεδρος

Έργα ύψους €173,9 εκ για την ανάπτυξη της Λευκωσίας εξήγγειλε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, σε ευρεία σύσκεψη που είχε στο Προεδρικό με δημάρχους, οργανωμένα σύνολα, βουλευτές, φορείς και εκπροσώπους της ευρύτερης Λευκωσίας.

Όπως ανέφερε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, η εκτέλεση των 28 έργων θα συμβάλει σημαντικά στην ανάπτυξη της οικονομίας και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών καθώς και στην αύξηση των θέσεων εργασίας. Τα έργα θα αρχίσουν εντός 2015 ή το αργότερο το 2016.

Η επιλογή των έργων, ανέφερε, έγινε με βάση την ωριμότητα των έργων και την ετοιμότητα να βγουν άμεσα σε προσφορές.

Μεταξύ των έργων είναι η ανάπλαση της Λεωφόρου Μακαρίου – Ευαγόρου – Στασικράτους, ο εξωραϊσμός της περιοχής του ΓΣΠ, η ανάπλαση και αναβάθμιση της λεωφόρου Τσερίου καθώς και των λεωφόρων Ακαδημίας – Αγλαντζιάς – Αμμοχώστου.

Προκηρύσσεται επίσης διαγωνισμός για την ανέγερση νέου Αρχαιολογικού Μουσείου στο χώρο του παλιού Νοσοκομείου και γίνονται μελέτες για μεταφορά νερού από το εργοστάσιο αφαλάτωσης του Βασιλικού για υδροδότησης της μείζονος Λευκωσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE