Ξάφρισαν οικία στην Πάφο - «Μικρός θησαυρός» έκαναν φτερά

Ξάφρισαν οικία στην Πάφο - «Μικρός θησαυρός» έκαναν φτερά

Yπόθεση διάρρηξης κατοικίας στην Πέγεια εξετάζει η Αστυνομία Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία  η καταγγελία έγινε τις μεσημβρινές ώρες από τον αλλοδαπό ιδιοκτήτη της κατοικίας ότι άγνωστοι εισήλθαν σ’ αυτήν ενώ αυτός απουσίαζε από την οικία του και απέσπασαν περιουσία συνολικής αξίας 19 χιλ. ευρώ.

Ανάμεσα στα κλαπέντα σύμφωνα με τον παραπονούμενο ήταν ηλεκτρονικά είδη , διάφορα τιμαλφή καθώς και το χρηματικό ποσό των 1000 ευρώ περίπου.

Μέλη του αστυνομικού σταθμού Πέγειας μετέβησαν στην σκηνή και ύστερα από επιτόπιες εξετάσεις που διενήργησαν διαπίστωσαν πως οι δράστες πέτυχαν είσοδο και έξοδο από συρόμενη μπαλκονόπορτα αφού πρώτα την παραβίασαν με αιχμηρό αντικείμενο.

Η Αστυνομία συνέλεξε από την σκηνή διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος μετά τη συζήτηση με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό»

ΠτΔ: «Είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος μετά τη συζήτηση με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό»

Μετά τα όσα συζήτησε με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό κα Μαρία Άνχελα Ολγκίν κατά τη σημερινή τους συνάντηση, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης εκφράζει συγκρατημένη αισιοδοξία, ελπίζοντας αυτή η αισιοδοξία να μετουσιωθεί σε θετικά αποτελέσματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE