Μπούκαραν σε οικία στη Λεμεσό - Άρπαξαν πάνω από 13,000 ευρώ

Μπούκαραν σε οικία στη Λεμεσό - Άρπαξαν πάνω από 13,000 ευρώ

Υπόθεση διάρρηξης και κλοπής, σημειώθηκε στη Λεμεσό.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες της Αστυνομίας, η διάρρηξη διαπράχθηκε χθες μεταξύ των ωρών 18:00-1:00 τα ξημερώματα, όταν ο ιδιοκτήτης βρισκόταν ήδη μέσα στο σπίτι του.

Ο ιδιοκτήτης κατήγγειλε ότι οι διαρρήκτες του απέσπασαν το χρηματικό ποσό των 13,500 χιλιάδων ευρώ από το χρηματοκιβώτιο του.

Οι συνθήκες στις οποίες οι διαρρήκτες κατάφεραν να εισέλθουν της οικίας, όπως και όλα τα υπόλοιπα στοιχεία διερευνώνται από την Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης: Η Λευκωσία δεν αποδέχεται δημιουργικές ασάφειες στη βάση λύσης του Κυπριακού

Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης: Η Λευκωσία δεν αποδέχεται δημιουργικές ασάφειες στη βάση λύσης του Κυπριακού

Η ολοκλήρωση της συνεδρίασης του Εθνικού Συμβουλίου υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, έστειλε σαφή μηνύματα τόσο για τις επιδιώξεις της ελληνοκυπριακής πλευράς όσο και για τα όρια των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE