Διορισμοί, προαγωγές και αξιοποίηση στελεχών στην αστυνομία- Ποιος θα είναι ο νέος Υπαρχηγός

Διορισμοί, προαγωγές και αξιοποίηση στελεχών στην αστυνομία- Ποιος θα είναι ο νέος Υπαρχηγός

Αλλαγές στην ηγετική πυραμίδα της αστυνομίας, με έμπειρα στελέχη σε σημαντικές θέσεις.

Καθοριστική ημερομηνία η 15η Φεβρουαρίου, αφού ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα ξεκινήσει τη διαδικασία για τον διορισμό του προσώπου που θα αναλάβει τη θέση του Υπαρχηγού.

Θέση την οποία κατέχει ο Χριστάκης Μαυρής, ο οποίος θα αφυπηρετήσει, μετά από περίπου 37 χρόνια στο σώμα.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Themaonline, επικρατέστερος διάδοχος του Χριστάκη Μαυρή είναι ο νυν Βοηθός Αρχηγός Επιχειρήσεων, Δημήτρης Δημητρίου, ο οποίος έχει ως πλεονέκτημα, έναντι άλλων υποψηφίων: είναι ο αρχαιότερος από τους τέσσερις εν ενεργεία Βοηθούς Αρχηγούς.

**Ο νυν Υπαρχηγός Χριστάκης Μαυρής και ο διάδοχος, Δημήτρης Δημητρίου

Ο Αστυνομικός Διευθυντής Λευκωσίας, Γιαννάκης Γεωργίου, θα προαχθεί σε βοηθός Αρχηγός το επόμενο διάστημα, όπως επίσης και ο Μάριος Χριστοφίδης, που υπηρετεί σε νευραλγική υπηρεσία της Αστυνομίας.

*Ο νυν Βοηθός Αρχηγός Επιχειρήσεων, Δημήτρης Δημητρίου και ο Γιαννάκης Γεωργίου, Αστυνομικός Διευθυντής Λευκωσίας

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στον δρόμο Κελλιών – Τρούλλων, με θύμα τον 30χρονο Γεώργιο Γεωργίου από τη Λάρνακα. Ο 30χρονος, ο οποίος οδηγούσε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, συγκρούστηκε μετωπικά με σαλούν όχημα στο οποίο επέβαιναν τέσσερα πρόσωπα, μεταξύ τους και δύο ανήλικα παιδιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE