Καθηγητής στην Ελλάδα έβγαλε μαθητή από την τάξη επειδή φορούσε φούστα - Ξεσηκώθηκε όλο το σχολείο

Καθηγητής στην Ελλάδα έβγαλε μαθητή από την τάξη επειδή φορούσε φούστα - Ξεσηκώθηκε όλο το σχολείο

Καθηγητής του Μουσικού Σχολείου Ιλίου «επιτέθηκε» λεκτικά σε μαθητή της 1ης Γυμνασίου επειδή εμφανίστηκε στο σχολείο ντυμένο με φούστα. Τα παιδιά του σχολείου προς συμπαράσταση στον συμμαθητή τους από χθες εμφανίζονται στο σχολείο ντυμένα τα αγόρια ως κορίτσια και τα κορίτσια ως αγόρια.

Ο καθηγητής σύμφωνα με καταγγελία γονέα στο protothema.gr μόλις αντίκρισε τον μαθητή άρχισε να τον προσβάλει προκαλώντας τις αντιδράσεις των συμμαθητών του:

«Το σκηνικό έγινε Τριτη μεταξύ ενός καθηγητή και ενός μαθητή της 1η Γυμνασίου. Το παιδί αν θέλει ή αισθάνεται κορίτσι είναι δικαίωμα του και δεν αφορά κανέναν πέρα από εκείνο και την οικογένεια του. Ο καθηγητής, σύμφωνα με τα παιδιά, έκανε ξεφτίλα το παιδί μπροστά σε όλη την τάξη. Έφτασε στο σημείο να το αποκαλέσει: “Nτροπή της κοινωνίας”. Το έβγαλε έξω από την τάξη και το έστειλε στο γραφείο της διεύθυνσης. Ειδοποιήθηκαν μέχρι και οι γονείς του παιδιού που πήγαν στο σχολείο και όπως ήταν φυσικό ζήτησαν εξηγήσεις».
Φωτογραφίες από το μουσικό σχολείο Ιλίου με τα κορίτσια ντυμένα αγόρια και τα αγόρια κορίτσια κυκλοφόρησαν και στα social media με το σύνθημα «Τα ρούχα δεν έχουν φύλο»:

«Ξεσηκώθηκε όλο το σχολείο με αποτέλεσμα τα παιδιά σαν διαμαρτυρία να πάρουν την απόφαση και να εμφανιστούν την επόμενη ημέρα ντυμένα τα κορίτσια με παντελόνια και γραβάτες και τα αγόρια με φούστες. Τα παιδιά και σήμερα πέρα από 6 μαθητές εμφανίστηκαν έτσι πάλι ντυμένα».

Το protothema.gr επικοινώνησε με το σχολείο, το οποίο δεν θέλησε να προχωρήσει σε καμία δήλωση. Σύμφωνα με πληροφορίες, αύριο το πρωί, το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων θα συναντηθεί με τη διευθύντρια του σχολείου προκειμένου να συζητηθεί το πρόβλημα που ανέκυψε.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για Κυπριακό: «Η λύση περνά μέσα από τη γνώση της ιστορίας μας, όχι από την αυτοκατάργηση»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για Κυπριακό: «Η λύση περνά μέσα από τη γνώση της ιστορίας μας, όχι από την αυτοκατάργηση»

Η βιωσιμότητα οποιασδήποτε λύσης του Κυπριακού περνά μέσα από τη σωστή γνώση της ιστορίας μας, δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη γέννηση του ήρωα του απελευθερωτικού αγώνα της ΕΟΚΑ 1955-1959 Κυριάκου Μάτση, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE