Ανασχηματισμός: «Σεισμός» σε ΔΗΣΥ και ΔΗΚΟ από τις διαρροές ονομάτων – Ο εκνευρισμός και οι εσωκομματικές κόντρες
Δονήσεις πολλών Ρίχτερ, προκαλεί στα κόμματα, η διαρροή των ονομάτων για τον επικείμενο ανασχηματισμό της Κυβέρνησης Χριστοδουλίδη.

Σύμφωνα με το ΓΤΠ, σε δηλώσεις του στην Κίπρις ποστασί ο κ. Ναϊμογλουλαρί είπε ότι ενώ ορισμένοι από τους κτηνοτρόφους υποστήριξαν ότι η αιτία θανάτου οφειλόταν στην τοξίνη στο εισαγόμενο κριθάρι, η αιτία των θανάτων ήταν η κακή και υπερβολική χρήση εισαγόμενου κριθαριού, το οποίο έχει υψηλή πρωτεϊνική και ενεργειακή αξία. Σημείωσε ωστόσο ότι είναι μονόδρομος η σίτιση με εισαγόμενο κριθάρι, επειδή οι τιμές κόστους άλλων προϊόντων είναι υψηλές.
Ο κ. Ναϊμογλουλαρί ανέφερε ότι υπήρξε αύξηση στους θανάτους ζώων επειδή οι κτηνοτρόφοι δεν ενημερώθηκαν για τη χρήση εισαγόμενου κριθαριού από το «τμήμα κτηνοτροφίας», το «κτηνιατρικό τμήμα» και την «αρχή γεωργικών προϊόντων» που εισάγει κριθάρι.
Πηγή: ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




