Στο κελί για 8 ημέρες ο δήθεν γιατρός που πουλούσε φαρμακευτικά προϊόντα χωρίς άδεια

Στο κελί για 8 ημέρες ο δήθεν γιατρός που πουλούσε φαρμακευτικά προϊόντα χωρίς άδεια

Υπό κράτηση με δικαστικό διάταγμα διάρκειας οκτώ ημερών, τέθηκε σήμερα άντρας ηλικίας 64 ετών, για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης παράνομης εξάσκησης ιατρικού επαγγέλματος, παράνομης κυκλοφορίας φαρμακευτικών προϊόντων, και άλλων αδικημάτων. Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αρχηγείου.

Ο 64χρονος ύποπτος  συνελήφθη χθες με δικαστικό ένταλμα, από μέλη της Αστυνομίας, στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφορίας που ανάφερε ότι πρόσωπο φέρεται να ασκούσε το ιατρικό επάγγελμα χωρίς να είναι κάτοχος σχετικής άδειας και να είχε στην κατοχή του φαρμακευτικά προϊόντα, τα οποία φαίνεται να μην έχουν σχετική άδεια κυκλοφορίας στην Κυπριακή Δημοκρατία.

Μέλη του ΤΑΕ Αρχηγείου που διενήργησαν χθες έρευνα, βάσει δικαστικού εντάλματος, στην οικία και υποστατικά του 64χρονου, εντόπισαν μεγάλο αριθμό φαρμακευτικών σκευασμάτων και εγγράφων, καθώς επίσης και χρηματικό ποσό. Τα ανευρεθέντα παραλήφθηκαν για να τύχουν περαιτέρω επιστημονικών εξετάσεων.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για Κυπριακό: «Η λύση περνά μέσα από τη γνώση της ιστορίας μας, όχι από την αυτοκατάργηση»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για Κυπριακό: «Η λύση περνά μέσα από τη γνώση της ιστορίας μας, όχι από την αυτοκατάργηση»

Η βιωσιμότητα οποιασδήποτε λύσης του Κυπριακού περνά μέσα από τη σωστή γνώση της ιστορίας μας, δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη γέννηση του ήρωα του απελευθερωτικού αγώνα της ΕΟΚΑ 1955-1959 Κυριάκου Μάτση, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE