Μαρτυρία έκαψε 38χρονο για φωτιά σε όχημα στη Λεμεσό - Του πέρασαν χειροπέδες

Μαρτυρία έκαψε 38χρονο για φωτιά σε όχημα στη Λεμεσό - Του πέρασαν χειροπέδες

Στη σύλληψη 38χρονου, προχώρησε χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού αυτοκινήτου.

Ο εμπρησμός καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, το πρωί της 31ης Ιανουαρίου 2022, από 34χρονο κάτοικο Λεμεσού. Σύμφωνα με την καταγγελία, κατά τη διάρκεια της προηγούμενης νύχτας, ξέσπασε φωτιά στο αυτοκίνητο του 34χρονου, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στην αυλή της οικίας του.

Η φωτιά φαίνεται να έσβησε από μόνη της, αφού προκάλεσε ζημιές στο εσωτερικό του οχήματος και έγινε αντιληπτή από τον ιδιοκτήτη του οχήματος το πρωί της 31ης Ιανουαρίου.

Μέλη της Αστυνομίας επισκέφθηκαν τη σκηνή, όπου διενεργήθηκαν εξετάσεις. Όπως διαπιστώθηκε η φωτιά τέθηκε κακόβουλα.

Από περαιτέρω εξετάσεις της Αστυνομίας, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 38χρονου κατοίκου χωριού της επαρχίας Λεμεσού. Εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Ανοίγει κύκλο επαφών η Σοφία - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Αννίτα - Στο βάθος οι Προεδρικές

ΕΔΕΚ: Ανοίγει κύκλο επαφών η Σοφία - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Αννίτα - Στο βάθος οι Προεδρικές

Με γρήγορους ρυθμούς επιχειρεί να δώσει το στίγμα της, η νέα μεταβατική Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Σοφία Χριστοδούλου Μακρή, ανοίγοντας από νωρίς έναν κύκλο πολιτικών επαφών, που κάθε άλλο παρά τυχαίος μπορεί να θεωρηθεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE