Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Η Βέρνη... ακόμα στέλνει τις τοξικολογικές της Γεωργίας - Πότε θα μάθουμε τα αποτελέσματα

Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Η Βέρνη... ακόμα στέλνει τις τοξικολογικές της Γεωργίας - Πότε θα μάθουμε τα αποτελέσματα

Οι τοξικολόγοι του ΑΠΘ θα συντάξουν ενιαίο πόρισμα και θα το στείλουν, πιθανότατα αύριο, στην ανακρίτρια - Οι εξετάσεις που έγιναν στην Ελβετία πρέπει πρώτα να... μεταφραστούν - «Δεν φοβάμαι κάτι» λέει ο άντρας που κάλεσε την 24χρονη στο πάρτι.

Σε «θρίλερ», το οποίο εξελίσσεται μέρα-μέρα, έχει μετατραπεί η αποστολή των τοξικολογικών εξετάσεων της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα, στην Ε' τακτική ανακρίτρια.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, οι εργαστηριακές εξετάσεις που αναμένονται από το Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου της Βέρνης έχουν ήδη βγει και θα σταλούν εντός της ημέρας στην Ελλάδα.

Η αρχική ενημέρωση ήθελε το εργαστήριο, μέσω email, να ενημερώνει το αντίστοιχο τμήμα του ΑΠΘ πως με δεύτερο mail θα σταλούν και τα αποτελέσματα της 24χρονης.

Σημειώνεται πως μέρος των εξετάσεων της 24χρονης εστάλησαν για να πραγματοποιηθούν στο εργαστήριο της Βέρνης, καθώς αυτό είχε πιο διευρυμένη βάση ουσιών σε σχέση με το ΑΠΘ, προκειμένου να σχηματιστεί μία ολοκληρωμένη εικόνα.

Οι εξετάσεις αυτές αφορούσαν σε τυχόν νέες ναρκωτικές ουσίες, αλλά και στην ανάλυση των δεικτών αλκοόλης.

Τα παραπάνω αποτελέσματα, αφού μεταφραστούν, θα «ενσωματωθούν» στις εξετάσεις που ήδη διενήργησαν οι τοξικολόγοι του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου και θα σταλούν ως ενιαίο πόρισμα, σε σφραγισμένο φάκελο, στην ανακρίτρια, πιθανότατα αύριο, ανάλογα το πότε μέσα στη σημερινή μέρα θα σταλούν οι εξετάσεις από τη Βέρνη.

Την ίδια ώρα, ο άνθρωπος που κάλεσε τη Γεωργία στο πάρτι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, σε μια πρώτη αντίδραση στην εκπομπή «T-live», ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν έχω να δηλώσω κάτι. Δεν φοβάμαι κάτι».

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Επιστρέψαμε από τη Νέα Υόρκη, πανηγυρίζοντας ότι καταφέραμε κάτι, 51 χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και κατοχή. Θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα μας είπε ο ΓΓ των ΗΕ μετά το τέλος ακόμα μιας σύναξης, άτυπης ή τυπικής-αυτό ολίγο μας ενδιαφέρει- για να μας πει ότι το θέμα είναι πολύπλοκο-και εμείς οι αφελείς, που νομίζαμε ότι είναι θέμα εισβολής και κατοχής- Προχωράμε λοιπόν σε νέα ΜΟΕ που περιλαμβάνουν τη δημιουργία συμβουλευτικού οργάνου, για τη συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών, την ανταλλαγή πολιτιστικών αντικειμένων, την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα και την αντιμετώπιση της ρύπανσης από μικροπλαστικα.

BEST OF TOTHEMAONLINE