Επιστρέφει ο Κούσιος στην Κυβέρνηση - Επίσημη ανακοίνωση

Επιστρέφει ο Κούσιος στην Κυβέρνηση - Επίσημη ανακοίνωση

Ανακοίνωση Προεδρίας της Δημοκρατίας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Νίκος Αναστασιάδης, ασκώντας τις συνταγματικές του εξουσίες, αποφάσισε να διορίσει τον κ. Κυριάκο Κούσιο, στη θέση του Υφυπουργού παρά τω Προέδρω.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει για άλλη μια φορά θερμές ευχαριστίες στον αποχωρούντα κ. Βασίλη Πάλμα για την άριστη συνεργασία, αλλά και την άψογη επιτέλεση των καθηκόντων του καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας του ως Υφυπουργού παρά τω Προέδρω.

Η τελετή διαβεβαίωσης του νέου Υφυπουργού παρά τω Προέδρω θα πραγματοποιηθεί στο Προεδρικό Μέγαρο στις 2 Φεβρουαρίου στις 9.30πμ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

Σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών εξελίξεων στη Μέση Ανατολή και την Ανατολική Μεσόγειο, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, είχε σειρά σημαντικών τηλεφωνικών επικοινωνιών με περιφερειακούς ηγέτες.

BEST OF TOTHEMAONLINE