Καμία αναφορά για ζημιές από το νέο σεισμό στην Κύπρο - Όσα δήλωσε ο έπαρχος Πάφου

Καμία αναφορά για ζημιές από το νέο σεισμό στην Κύπρο - Όσα δήλωσε ο έπαρχος Πάφου

Καμία αναφορά για ζημιές δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής από την σεισμική δόνηση που έχει αισθητή στην Πάφο, σύμφωνα με την Έπαρχο Πάφου Μαίρη Λάμπρου.

Σε δηλώσεις της στο ΚΥΠΕ η Έπαρχος Πάφου ανέφερε πως η ίδια ενημερώθηκε από εκπρόσωπο της Πολιτικής Άμυνας γύρω στις 07:00 το πρωί για τη νέα σεισμική δόνηση.

Φαίνεται, είπε στο ΚΥΠΕ, ότι το επίκεντρο να είναι στην θαλάσσια περιοχή της Επαρχίας Πάφου , ενώ μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καταγραφή για οποιαδήποτε ζημιά. Πρόσθεσε πως σε περίπτωση αναφοράς για ζημιές, όπως είθισται, συνεργεία της Επαρχιακής Διοίκησης Πάφου μεταβαίνουν για καταγραφή των ζημιών.

Η Επαρχιακή Διοίκηση ανέφερε η κ. Λάμπρου πάντοτε έχει συνεργεία σε επιφυλακή για αυτές τις έκτακτες περιπτώσεις εάν χρειαστεί κάτι, είτε για εκτιμήσεις, είτε για άμεση ενέργεια.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

Σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών εξελίξεων στη Μέση Ανατολή και την Ανατολική Μεσόγειο, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, είχε σειρά σημαντικών τηλεφωνικών επικοινωνιών με περιφερειακούς ηγέτες.