Κατερίνα Καραβάτου: Ξανά στο πένθος η παρουσιάστρια

Κατερίνα Καραβάτου: Ξανά στο πένθος η παρουσιάστρια

Πολύ δύσκολες ώρες βιώνει η Κατερίνα Καραβάτου, όπως η ίδια γνωστοποίησε το βράδυ της Πέμπτης μέσα από τα social media. Ο λόγος είναι η απώλεια της αγαπημένης της θείας.

 

Πιο συγκεκριμένα, η θεία της παρουσιάστριας έφυγε από την ζωή σε πολύ κοντινό διάστημα με την μητέρα της. Έτσι, η Κατερίνα Καραβάτου θέλησε να μοιραστεί μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την βαθιά της θλίψη με τους διαδικτυακούς της φίλους.

«Η θεία μου η Αρτεμούλα. Η υπέροχη θεία μου ΑΡΤΕΜΟΥΛΑ. Πόσα ευχαριστώ της είπα σήμερα, δεν φαντάζεται κανείς. Ούτε καν εκείνη» σημείωσε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια στην ιστορία της.

Θερμά συλλυπητήρια να εκφράσουμε στην Κατερίνα Καραβάτου…

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για Κυπριακό: «Η λύση περνά μέσα από τη γνώση της ιστορίας μας, όχι από την αυτοκατάργηση»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για Κυπριακό: «Η λύση περνά μέσα από τη γνώση της ιστορίας μας, όχι από την αυτοκατάργηση»

Η βιωσιμότητα οποιασδήποτε λύσης του Κυπριακού περνά μέσα από τη σωστή γνώση της ιστορίας μας, δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη γέννηση του ήρωα του απελευθερωτικού αγώνα της ΕΟΚΑ 1955-1959 Κυριάκου Μάτση, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE