Αβέρωφ Νεοφύτου: Συνάντηση με Πρέσβη Ελλάδας και Πρέσβειρα των ΗΠΑ - Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Αβέρωφ Νεοφύτου: Συνάντηση με Πρέσβη Ελλάδας και Πρέσβειρα των ΗΠΑ - Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Δίνοντας συνέχεια σήμερα στις διπλωματικές του επαφές με επίκεντρο το κυπριακό, ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού κ. Αβέρωφ Νεοφύτου συνοδευόμενος από τον Γραμματέα Διεθνών Σχέσεων κ. Γιώργο Χατζηγεωργίου, υποδέχθηκε στο γραφείο του τον Πρέσβη της Ελλάδας κ. Ιωάννη Παπαμελετίου και την Πρέσβειρα των ΗΠΑ κ. Judith Garber.

Στο επίκεντρο και των σημερινών συναντήσεων του Προέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού, βρέθηκε το κυπριακό και οι εξελίξεις που αφορούν το εθνικό μας ζήτημα, με τον κ. Αβέρωφ Νεοφύτου να επαναλαμβάνει τη βούληση της πλευράς μας για επανέναρξη του διαλόγου το συντομότερο πάνω στη συμφωνημένη βάση λύσης.

Ο κ. Νεοφύτου θα δώσει συνέχεια στις επαφές του με Πρέσβεις και το επόμενο διάστημα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Οι Βουλευτικές Εκλογές της 24ης Μαΐου 2026 διαμορφώνονται ήδη ως μία από τις πιο σύνθετες και αμφίρροπες εκλογικές αναμετρήσεις της μεταπολιτευτικής περιόδου. Τα δεδομένα του εκλογικού σώματος, οι πρώτες δημοσκοπικές ενδείξεις, η έντονη πολυδιάσπαση του κομματικού σκηνικού και οι εσωτερικές αναταράξεις σε παραδοσιακά κόμματα συνθέτουν ένα περιβάλλον πολιτικής αβεβαιότητας, όπου τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE