Αυτό είναι επαγγελματισμός - Ολοκλήρωσε συναυλία με σπασμένο πόδι και μπράβο του! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτό είναι επαγγελματισμός - Ολοκλήρωσε συναυλία με σπασμένο πόδι και μπράβο του! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μάλιστα δεν έχασε και το χιούμορ του... «Μπορεί να μην μπορώ να περπατήσω ή να τρέξω, αλλά ακόμη μπορώ να παίζω κιθάρα και να ουρλιάζω».

Ένα δυσάρεστο απρόοπτο σημειώθηκε κατά τη διάρκεια συναυλίας του συγκροτήματος Foo Fighters στο στάδιο Ούλεβι, στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας, καθώς ο τραγουδιστής και πρώην ντράμερ των Nirvana, Ντέιβ Γκρολ, έπεσε από τη σκηνή και έσπασε το πόδι του.

Δύο μόλις τραγούδια απέμεναν για να ολοκληρωθεί η συναυλία όταν ο Γκρολ έχασε την ισορροπία του και τραυματίστηκε ως αποτέλεσμα της... ενθουσιώδους ερμηνείας της επιτυχίας του συγκροτήματος Monkey Wrench.

Πεσμένος στο έδαφος, αλλά κρατώντας ακόμη το μικρόφωνο στο χέρι του, ο Γκρολ είπε στο πλήθος: «Νομίζω ότι μόλις έσπασα το πόδι μου. Θα πάω στο νοσοκομείο. Θα πάω να φτιάξω το πόδι μου και μετά θα επιστρέψω».

Ο Γκρολ μεταφέρθηκε στα παρασκήνια για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ το συγκρότημα συνέχιζε να παίζει με τον ντράμερ Τέιλορ Χόκινς να αναλαμβάνει προσωρινά τον ρόλο του τραγουδιστή.

Λίγο αργότερα, ο Γκρολ επέστρεψε καθισμένος πλέον σε μία καρέκλα με το πόδι του τυλιγμένο με επιδέσμους και ολοκλήρωσε τη συναυλία.


.newsbomb.gr/

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο εφιάλτης δεν τελειώνει: Σε επιφυλακή Νεπάλ και Κίνα - Η επόμενη καταστροφή μπορεί να είναι ακόμη μεγαλύτερη

Ο εφιάλτης δεν τελειώνει: Σε επιφυλακή Νεπάλ και Κίνα - Η επόμενη καταστροφή μπορεί να είναι ακόμη μεγαλύτερη

Νεπάλ και Κίνα προειδοποίησαν την Πέμπτη για νέο κίνδυνο πλημμυρών στα Ιμαλάια, καθώς δύο λίμνες που σχηματίστηκαν εκατέρωθεν των συνόρων τους απειλούν να υπερχειλίσουν, ενώ συνεχίζονται οι επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης μετά τις καταστροφικές πλημμύρες της Τετάρτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE